Tältä näyttää TotoTV:n uusi studio.
Tältä näyttää TotoTV:n uusi studio.Kuva: Veikkaus

TotoTV:n studio ja tekopaikka uusiksi

TotoTV:n studiolähetykset tehdään keskiviikosta 12.7. alkaen samassa osoitteessa kuin MTV:n uutislähetykset. Uudet studiotilat sijaitsevat Helsingin Vallillassa.

"Edelliset tilat ovat olleet käytössä jo viisi vuotta, joten oli aika mennä eteenpäin ja kehittää studiota. Muuton myötä asiantuntijalähetyksiin saadaan uudistunut ilme sekä myös uutta tekniikkaa. Haluamme, että TotoTV:n studiolähetykset ovat jatkossakin moderneja ja raikkaita sekä laadultaan urheilustudioiden kärkeä", Veikkauksen tv-tuotantopäällikkö Timo Lämsä kertoo Veikkauksen julkaisemassa tiedotteessa.

"Raviurheilun studiolähetykset ovat varsin pitkiä verrattuina moniin muihin urheilulähetyksiin, joten on tärkeää että myös lähetysten tekijät viihtyvät tiloissa. Uudet tilat ovat Veikkauksen ilmeen mukaiset ja tyylikkäät", Lämsä jatkaa.

Ensimmäinen lähetys uusista tiloista tehdään Vermon keskiviikon 12.7. raveista klo 18.30 alkaen. Tuolloin studiossa nähdään juontajana Jere Törmänen ja asiantuntijavieraina Maija Kerisalmi sekä Marko Lähteenmäki.

"Asiakkaille uudistus näkyy entistä parempina lähetyksinä. Jatkossakin lähetyksissä seurataan ravipäivien tapahtumia, kerätään hevosten taustatietoja, kuullaan tuoreita vihjeitä asiantuntijoilta, analysoidaan tarkkaan läpi lähdöt ja saadaan varikolta viimeiset tunnelmat ohjastajien, valmentajien ja hevosenhoitajien haastatteluista. TotoTV-lähetyksissä kuullaan myös jälkianalyysit niin onnistumiseen kuin epäonnistumiseen liittyen suoraan studiosta sekä tallialueelta", Timo Lämsä kertoo.

Veikkauksen pyörittämä TotoTV välittää vuodessa suorina lähetyksinä kotimaan kaikki Toto-ravit sekä yhteensä noin 2500 ravitapahtumaa. Suoria studiolähetyksiä nähdään keskiviikkoisin ja lauantaisin sekä vuoden suurimmista ravitapahtumista. Asiantuntijalähetyksiä tehdään myös arki-iltojen raveihin asiantuntijoiden äänillä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi