Nuori Stallone kruunattiin ruunaruhtinaaksi. Kannen kuva: Mia Mäki-Maunus
Nuori Stallone kruunattiin ruunaruhtinaaksi. Kannen kuva: Mia Mäki-Maunus

Tulevaisuuden hevoset ja ohjastajat

Hevosurheilun keskiviikkolehdessä kerrotaan raviurheilun tulevaisuuden toivoista. Esittelyssä on vasta 6-vuotias ruunaruhtinas Stallone, juniorikypärien Santeri Juutinen sekä The Hambletonian -viikonlopun suurkilpailujen voittajahevoset.

Palaamme keskiviikon lehdessä viikonloppuna ratkenneeseen ruunaruhtinuuteen. Uskomaton 6-vuotias Stallone voitti tittelin heti ensimmäisellä yrityksellä.

Perinteiseen tapaan Hevosurheilu katsastaa Amerikan suurimpien ikäluokkakilpailujen voittajien suvut. The Hambletonianin voittaneen Captain Coreyn isä Googoo Gaagaa on peitsarioriin poika. Mutta kuinka amerikkalainen hevosjalostus yleisesti suhtautuu ravurien ja peitsarien tai ranskalaisen ja amerikkalaisen veren risteytyksiin?

Hevosurheilun takasivun juttusarjassa esitellään tulevaisuuden ajajanimet, Juniorikypärät.

25-vuotias Santeri Juutinen kuuluu raviurheilun tulevaisuuden tekijöihin. Opinjanoinen tamperelainen on koonnut tietotaitoa maailmalta. Ketkä ovat olleet Santeri Juutisen oppimestareita ja mistä nuorimies haaveilee? Mitä globaalisti tunnettuja ravureita Juutinen on hoitanut? Keskiviikkolehti kertoo.

Uutisissa kerromme ratamestaripäivistä ja radanhoidon monista kulmista. Lehdestä löydät myös vihjeet ja lähtölistat lauantaihin saakka.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digiversiona.

Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa. Kätevästi digilehteä lukemaan pääsee lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta. Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Tilaa lehti täältä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi