Dainamin aloitti Tornion Toto75-kierroksen Mika Forssin ajamana.
Dainamin aloitti Tornion Toto75-kierroksen Mika Forssin ajamana.Teemu Kangas

Tuomo Lahtinen tunteellisena aidan vierellä - "Pitää lähteä käymään Ruotsissa"

Duraminin tytär Dainamin aloitti Tornion Toto75-kierroksen hienolla soololla.

Dainamin oli yksi pelihevosista, ja hevosen ohjastaja Mika Forss suunnisti suoraan kärkipaikalle. Keulapaikasta ei tullut mitään taistelua, sillä sisäpuolelta Sunrise Valkyria pilasi laukkaan.

"Pisti silmään, että Sunrise Valkyria laukkasi", Forss myönsi. "Oma ajokkini on erittäin nopea, ja käytettiin tuo apu hyödyksi. Dainaminilla on mahdottoman hyvät ohjat, joten sillä pystyi takasuoralla vaihtamaan rytmiä ensin kovemmalle ja sitten ottamaan vauhtia pois. Saatiin säästää paukkuja loppuun ja Dainamin voitti helposti."

Hevosen kasvattaja, valmentaja ja omistaja Tuomo Lahtinen oli heti maaliintulon jälkeen onnellinen tammansa huippusuorituksen johdosta.

"Meinaa itku tulla", Lahtinen tiivisti. "Hieno tamma ja vauhdinjako oli Mikalta täydellinen. Dainamin kanssa on hienoa harrastaa ja touhuta. Voidaan vielä nautiskella näistä hetkistä, joita se on tarjonnut."

Dainaminin emä Duramin kävi valloittamassa Solvallan ravipyhätön, ja Lahtinen halusikin muistaa vastikään menehtynyttä emää voiton hetkellä.

"Duran kanssa koettiin niin paljon. Pitää sanoa Mikalle, että pitää käydä myös Dainaminin kanssa Ruotsissa. Duran kanssa onnistuttiin Solvallassa, ja olisi hienoa kilpailla myös Dainaminilla ainakin kerran Ruotsissa."

"Kylätien varressa on kaksi kiveä, ja meinaan viedä kynttilän kunnioittamaan Duran muistoa ja lähettämään terveiset Dainamini voiton kunniaksi."

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi