Tuttu ravikasvo hyppää talviurheilulajien maailmaan – ”Kovasti on töitä tehty”
Suvi Hakkarainen jatkaa viestintätöitä seuraavaksi talviurheilulajien parissa.Pyry Pietikäinen

Tuttu ravikasvo hyppää talviurheilulajien maailmaan – ”Kovasti on töitä tehty”

Suvi Hakkarainen juontaa seuraavaksi talviurheilulajien studiolähetyksiä Elisa Viihde Viaplay ja V sport -kanaville.

Suomen Hippoksen entinen viestintäpäällikkö Suvi Hakkarainen lopetti työt hevosurheilun keskusjärjestössä syyskuussa. Tänään paljastui, että viestinnän moniottelijan seuraava työ on televisiossa. Hakkarainen on pestattu Viaplay Talven studiolähetysten juontajaksi.

Tiedotustilaisuudessa, jossa julkistettiin Viaplayn Talvi -tiimi, Hakkarainen kertoi odottavansa tulevaa hiihtokautta innolla. Hän kertoi myös, ettei kuvainnollinen hyppy hevosten parista hiihtoladuille ollut niin suuri, kuin voisi luulla.

”Meidän valikoimassa Viaplay Talvessa löytyy yksi sellainen laji, jota olen seurannut itse asiassa todella nuoresta alkaen”, Hakkarainen paljasti viitaten yhdistettyyn.

”Kovasti on silti töitä tehty lähetysten valmisteluissa ja hiihtourheiluun perehtymisessä, tottakai.”

Hevosurheilulle Hakkarainen kertoo harrastavansa ja seuraavansa raviurheilua edelleen tiiviisti, vaikka hevoset eivät enää työ olekaan.

"Hevosten kanssa pyörin edelleen, seuraan raveja ja käyn paikan päälläkin silloin, kun se on mahdollista. Talven suurkilpailut jäävät vähemmälle nyt uuden työn ollessa aika viikonloppupainotteista, mutta eilen viimeksi kävin Vermossa. Keskiviikot ovat hyviä päiviä", Hakkarainen nauraa.

"Ilmoittauduin jo Tupamäen Antille hevosenhoitajaksi, että jos hän ikinä milloinkaan tarvitsee Vermoon apua, vaikka voilokkien hakemiseen, olen vapaaehtoinen."

Toinenkin hevosharrastaja Viaplayn Talvitiimistä löytyy. Entinen olympiatason lumilautailija ja tämän syksyn Selviytyjät-seikkailija Heikki Sorsa vastaa lumilautailun selostuksesta yhdessä Eero Ettalan kanssa. Sorsa on hurahtanut ratsastusharrastukseen ja jakaa esimerkiksi Instagramin puolella usein hevosaiheista sisältöä.

Hevosiin hurahtaneet Heikki Sorsa ja Suvi Hakkarainen Viaplayn tiedotustilaisuudessa 28.10.2021.
Hevosiin hurahtaneet Heikki Sorsa ja Suvi Hakkarainen Viaplayn tiedotustilaisuudessa 28.10.2021.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi