Työmestaruus ensi kertaa avoin myös ruunille – ilmoittautumisaika päättyy tänään

Työmestaruus ensi kertaa avoin myös ruunille – ilmoittautumisaika päättyy tänään

Kokemäellä 28. elokuuta järjestettävän työmestaruuskilpailun ilmoittautumisaikaa jatkettiin keskiviikkoon 11.8. klo 16 saakka.

Alun perin ilmoittautumisen piti päättyä maanantaina.

”Kaikkien rajoitusten takia ihmiset voivat olla odottavalla mielellä, että päästäänkö kilpailu järjestämään ja miten se järjestetään. Haluttiin antaa sitten pari päivää lisää ilmoittautumisaikaa”, toiminnanjohtaja Hanna Heinonen Satakunnan alueen hevosjalostusliitosta kertoo.

"Ilmoitettuja hevosia on nyt 8, ja niissä pari ruunaakin, jotka pääsevät nyt ensimmäistä kertaa mukaan. Aikaisempina vuosina osanottajamäärä on ollut 10:n pinnassa, joten muutamaa hevosta toivottaisiin vielä lisää.”

Suomen mestaruus ratkaistaan kolmella osakokeella: 1000 metrin juoksukoe, 500 metrin käyntikoe 500 kilon kuormalla ja vetokoe, jossa vedetään rekeä hiekkaesteessä. Parhaan yhteispistemäärän saavuttanut hevonen voittaa SM-tittelin lisäksi 2 000 euron rahapalkinnon. Osallistumismaksu on 50 euroa.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse tai puhelimitse Satakunnan alueen hevosjalostusliittoon, joka järjestää kilpailun yhdessä Sataravin ja Suomen Hippoksen kanssa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi