Tytär emän jalanjäljissä – ”Se ei kuluta itseään turhaan”
Magical Princess koittaa toistaa emänsä tempun 11 vuoden takaa. Kannen kuva: Roosa Lindholm

Tytär emän jalanjäljissä – ”Se ei kuluta itseään turhaan”

Tapio Lehtorannan ja Tiina Kinnusen Magical Queen voitti St. Legerin 11 vuotta sitten. Miten käy tyttären tänä vuonna?

Lehtoranta ja Kinnunen muistavat St. Leger -voiton jälkeiset tunnelmat yhä elävästi. Mikä teki voitosta erityisen hienon? Millainen hevonen Magical Queen oli ja miten sen tarina menikään?

Magical Queenin tytär Magical Princess on yksi tämän vuoden menestyneimmistä lämminverisistä Suomessa. Kinnunen arvioi tamman parhaaksi ominaisuudeksi sen, että ravaaminen on sille äärettömän helppoa. Lehtoranta komppaa.

”Se menee sillä lailla säästäväisesti”, mies kuvailee.

”Eikä se kuluta itseään turhaan”, Kinnunen toteaa.

Hän kertoo Magical Princessin olleen jo varsana hyvin tyyni ja seesteinen. Se jäi usein mieluummin hieman taka-alalle muiden varsojen riehuessa. Opetusvaiheessa se toimi kuin ihmisen mieli.

”Monesti tammat ovat vähän kovapäisiä, mutta Prinsessa on ihan poikkeus.”

Minkälainen Magical Princess oli varsana? Miltä tuntui, kun Pekka Korpi vertasi tammaa Mascate Matchiin? Entä miten Lehtoranta kuvailee Magical Princessin kilpakumppania An-Dorraa? Keskiviikon Hevosurheilu kertoo.

Tapaamme myös Timo Lindgrenin, jonka valmentama BWT Gabriel hakee yllätystä Kymenlaakso-ajon karsinnoista. Uutisissa kerromme uudesta Kavioliiga-konseptista ja Hippoksen hallituksen asettamista ravialueista, joiden pohjalta perustetaan uusi raviratavaliokunta. Äänessä on joukkuemäen maailmanmestaruusjoukkueessa hypännyt Tami Kiuru, joka valittiin Salpausselän kisojen kilpailupäälliköksi. Jännittääkö oma urheilusuoritus vai kimppahevosten startit enemmän?

Mukana totuttuun tapaan myös lähtölistat ja vihjeet loppuviikon raveihin aina lauantaihin asti.

Kiinnostuitko? Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digiversiona.

Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa. Kätevästi digilehteä lukemaan pääsee lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta. Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Tilaa lehti täältä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi