Urjalasta kajahti - riemukas ykkössija kotiinviemisenä
Hannu Torvinen runttasi Jiiveegeen täpärään voittoon.Kuva: Anu Leppänen

Urjalasta kajahti - riemukas ykkössija kotiinviemisenä

Illan toisessa Toto5-lähdössä oli loppusuoralla peräti viisi rataa käytössä ja maaliintulo oli harvinaisen tasainen. Parhaimmaksi osoittautui Markku Niemisen valmennustallin Jiiveegee, joka runttasi Hannu Torvisen ajamana täpärään voittoon ennen Lysti Rolsia ja Pikku Moskiittoa.

Jiiveegeen omistaa Johanna Kyläkoski ja hän on myös sen hoitaja.

”Hienosti ori jaksoi, vaikka kiristä tuli pitkä ja kierrettävää oli paljon. Se on suorittanut nousujohteisesti ja voitto on roikkunut ilmassa. Tosin tänään en sitä vielä uskaltanut odottaa, mutta hienoa, että onnistuttiin.”

Kuten tiedetään Parvelan Retu on Jiiveegeen isoveli. ”Pikkuisen on vielä matkaa sen saavutuksiin”, Kyläkoski naurahti. ”Tämä on tosi mukava harrastehevonen, ennemmin sellainen jaksava kuin nopea. Se kehittyy pikkuhiljaa ja alkaa vähitellen aikuistua. Jatkossa olisi tarkoitus kilpailla tasaiseen tahtiin.”

Jiiveegee on Johanna Kyläkosken tilaus sen kasvattajalta Marjo Vanniselta. ”Olisinpa ollut vuotta aikaisemmin liikkeellä, mutta Petri (Laine) ehti ensin.”

Perjantain menestysvalmentaja oli kotiradan Harri Koivunen. Hän onnistui poikansa Olli Koivusen kanssa sataprosenttisesti, kun tallin saldona oli neljä ykkössijaa ja kaksi kakkosta.

Lue raveista lisää keskiviikon Hevosurheilusta.

Oletko jo tilaaja?

Toto5-voittajat, peliosuus ja rivin arvo

T5-1: 3 Moonlight Magical, 24,31 %, 2,50 €

T5-2: 14 Jiiveegee, 11,53 %, 11,73 €

T5-3: 2 Questionmark Me, 7,33 %, 97,34 €

T5-4: 10 Tarunlento, 54,98 %, 122,34 €

T5-5: 9 Rarity Red, 42,54 %, 194,60 €

Vaihto: 67 421,78 euroa

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi