Hevospörssi on rakennettu osaksi Hippoksen Heila -jalostusjärjestelmää. Pohjoisen alueen radoilla on ollut käytössä oma Hevospörssi, jonka nimen radat antoivat uuden myyntijärjestelmän käyttöön. 
Hevospörssi on rakennettu osaksi Hippoksen Heila -jalostusjärjestelmää. Pohjoisen alueen radoilla on ollut käytössä oma Hevospörssi, jonka nimen radat antoivat uuden myyntijärjestelmän käyttöön. Kuva: Suomen Hippos

Uusi myyntikanava Heilaan - Hevospörssi mahdollistaa myynnin ja ostamisen eri muodot

Suomen Hippos on aikaisemmin palvellut hevosenomistajia ilmaisella varsojen myyntisivustolla. Nyt hevosen myyntimahdollisuudet avautuvat aivan uudessa muodossa Heilan Hevospörssi -myyntikanavalla.

Uudella sivustolla voi myydä kaikenikäisiä ja rotuisia hevosia. Palvelu on maksuton ja vaatii vain Heppa-järjestelmätunnukset.

”Hevosenomistajan palveluiden kehittäminen on osa Suomen Hippoksen strategiaa. Meneillään oleva Yksi hevosvoima – monta ilonaihetta -omistajuuskampanja linkittyy myös nyt julkaistuun Heilan Hevospörssi-sivustoon. Hevosenomistajan tärkeyttä alalle ei voi tarpeeksi korostaa, ja sen vuoksi ostamisesta ja myymisestä tulee tehdä mahdollisimman helppoa.  Hevospörssin kautta tarjoamme työkalun, jolle on todettu olevan kysyntää”, Suomen Hippoksen toimitusjohtaja Sami Kauhanen valottaa.

Hevospörssiin hevosen voi laittaa myyntiin hevosenomistaja tai hallintaoikeuden määräajan puitteissa hevosen kasvattajaoikeuden tai kilpailuoikeuden vuokraaja. Sivustolla hevosia voi myydä kokonaan, kimppaosuuksina, liisata tai tarjota tammaa tilausvarsalle. Tavallisesta myyntisivustosta poiketen Hevospörssissä voi myydä myös tilapäistä omistajuutta. Tilapäinen omistajuus ei vaadi omistaja/hallintatietojen päivittämistä Heppa-järjestelmään, mutta se on suositeltavaa ja osapuolien näin halutessa mahdollista. Tärkeintä kuitenkin on hevosen alkuperäisen omistajan ja väliaikaisen omistajan välinen kirjallinen sopimus.

Tilapäinen omistajuus mahdollistaa uusien ja erilaisten hevosenomistajuuden muotojen kehittymisen. Tilapäisessä omistajuudessa hevosenomistaja voi tarjota hevostaan tai osuutta hevosesta myyntiin ennalta määritellyksi ajaksi, esimerkiksi muutaman kuukauden tai seuraavan kilpailun ajaksi.

“Heilan Hevospörssistä julkaistaan nyt ensimmäinen versio. Hevospörssiä tullaan kehittämään, ja suunnitelmissa on jo nyt esimerkiksi hevosen automaattinen poistuminen myyntisivustolta omistajanvaihdoksen yhteydessä. Valitettavasti nyt julkaistavassa versiossa on huomattu haasteita kuvien lisäämisessä iPhone- ja iPad-laitteilla tai vanhalla Safari-selaimella. Tämäkin tullaan korjaamaan seuraavissa versioissa. Otamme mielellämme vastaan kehitys- ja parannusehdotuksia, tavoitteena on palvella kaikkia hevosen ostajia ja myyjiä mahdollisimman hyvin”, Hevospörssin ominaisuuksia suunnitellut Susanna Back Hippoksesta kertoo.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi