Hippos hakee kahta työntekijää.
Hippos hakee kahta työntekijää.Kuvituskuva: Anu Leppänen

Uusi raviurheilujohtaja haussa Hippokseen – Lue, mitä hakijalta odotetaan

Suomen Hippos etsii raviurheilujohtajaa, mutta myös kilpailutoiminnan koordinaattoria.

Hippos laittoi uuden raviurheilujohtajan hakuun. Hakijalta odotetaan vahvaa raviurheilun tuntemuksen lisäksi muun muassa henkilöstöjohtamisen ja vuorovaikutuksen taitoja sekä suomen, englannin ja ruotsin kielen osaamista ja soveltuvaa koulutusta.

"Raviurheilujohtajana vastaat päivittäisestä kilpailutoiminnasta ja sen kehittämisestä. Johdat toimessasi kilpailuosaston viiden hengen asiantuntijayksikköä ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle", Hippoksen tiedotteessa sanotaan.

Raviurheilujohtaja osallistuu raviurheilun kansainväliseen toimintaan ja toimii osana Hippoksen johtoryhmää.

Hippos lupaa tarjota tulevalle raviurheilujohtajalle esimerkiksi mielenkiintoisen ja elävän työympäristön sekä mahdollisuuden työskennellä huipputasolla raviurheilun ja hevostalouden maailmassa.

"Tehtävä edellyttää hyvää kykyä toimia yhteistyössä alan toimijoiden ja sidosryhmien kanssa, syvää ja tulevaisuusorientoitunutta näkemystä raviurheilusta sekä halua toimia Suomen Hippoksen ulospäin näkyvänä asiantuntijana yhdessä johtoryhmämme muiden puhehenkilöiden kanssa."

Kilpailutoiminnan koordinaattori

Kilpailutoiminnan koordinaattori tulee toimimaan ravikilpailuiden päivittäisessä toteuttamisessa ja kehittämisessä. Hän suunnittelee sarjoja ja osallistuu kilpailukalenterin laatimiseen.

"Tehtävä edellyttää vahvaa raviurheilun tuntemusta sekä hyvää kykyä toimia yhteistyössä alan toimijoiden ja sidosryhmien kanssa", tiedotteessa kirjoitetaan.

Hakemuksia odotetaan 20.9. kello 12 mennessä, ja tehtävät täytetään välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Hippos hakee kahta työntekijää.
Yllätysuutinen: Jari Haanniemi jättää Hippoksen

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi