Uusi ykkössarjalainen Hannu Korvelle – ”Tuntuu, että se voisi olla ihan jees”
Nobel Amok kilpaili Thomas Lönniltä ja Robert Berghiltä 77 kertaa totosijoin 22-5-7 ja juoksi reilut 1,9 miljoonaa kruunua ja ennätyksen 10,5.Kuva: Kanal75

Uusi ykkössarjalainen Hannu Korvelle – ”Tuntuu, että se voisi olla ihan jees”

Hannu Korpi liisasi lauantai-iltana Janne Mäenpäältä vajaat 200 000 euroa urallaan juosseen 10-vuotiaan Nobel Amokin 10,5.

Mäenpään viime kesäkuussa ostaman Nobel Amokin tulosrivi oli jo tuolloin varsin sekava, eikä suurempaa menestystä ole Suomessakaan tullut. Nyt käännöstä kurssiin haetaan tallinvaihdoksella.

”Janne tarjosi hevosta joku aika sitten, mutta silloin ei päästy kauppoihin. Lauantai-iltana tehtiin nyt sitten leasing-soppari, ja sunnuntaina kävin hakemassa hevosen”, Hannu Korpi selvittää.

Alla on tältä kaudelta viisi rahatonta starttia.

”Viime startit eivät hirveästi lupaa, ja voihan se olla, ettei se menee täältäkään. Hevonen on kuitenkin hienon näköinen ja ilme ja olemus sellaiset, että tuntuu, että se voisi olla ihan jees.”

”Starttiin tulon kanssa ei pidetä kiirettä, aloitetaan ehkä toukokuulla”, Korpi suunnittelee.

Pikku tauko on tallin hevosista edessä myös Light Upilla.

”Sanoin sille viime maanantaina, että jos se ei voita, niin pallit lähtee. Ja niin tapahtui, kun se jäi Killerillä toiseksi”, Hannu Korpi veistelee.

”Se saattoi olla oikea ratkaisu, sillä toinen siementiehyt oli paksumpi kuin toinen ja siitä saattoi johtua, että orina Light Up veti joskus toista takasta. Ainakin elämästä tulee helpompaa sekä minulle että hevoselle, kun muut hevoset tallissa on ruunia ja tammoja.”

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi