Jukka Lehtonen valittiin luotsaamaan Turun ravirataa puheenjohtajan roolissa torstai-illan järjestäytymiskokouksessa.
Jukka Lehtonen valittiin luotsaamaan Turun ravirataa puheenjohtajan roolissa torstai-illan järjestäytymiskokouksessa.Kuva: Henri Toiviainen

Uusia tuulia Metsämäessä – Hannu Nivolalle valittiin seuraaja

Turun Hippos ry:n hallitus piti torstaina järjestäytymiskokouksen,  jossa valittiin uusi puheenjohtaja sekä varapuheenjohtaja Hannu Nivolan ja Jarmo Virtasen tilalle.

Puheenjohtajan valinta oli yksimielinen, sillä Jukka Lehtonen oli ainoa ehdokas. Varapuheenjohtajaksi valittiin Henri Virtanen.

"Hyvässä sovussa kokous pidettiin. Uusia kasvoja oli paikalla ja toivottavasti myös uutta virtaa”, Jukka Lehtonen kommentoi.

”Itse jäin eläkkeelle kaupan alan myynti- sekä markkinointitehtävistä kaksi vuotta sitten, ja sieltä uskon tulleen vahvuuksia Turun raviradan kehittämiseksi. Näkymät ovat haastavat, mutta ainakin Suomen Hippoksen toimitusjohtajalla Sami Kauhasella oli hienoja ajatuksia Hevosurheilu-lehdessä kehitystoimiksi."

Jukka Lehtosella on myös käytännön hevostaustaa.

"Olen kotoisin Turusta ja tänne palasin 2018. Vuonna 1985 ostin ensimmäisen suomenhevosen, ja kolmisenkymmentä vuotta tuli koettua hevosen omistamista sekä valmentamista.”

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi