Enge Barack aloitti Matti Nisoselta mainiosti, mutta tällä kaudella voittoja ei ole tullut. Ura jatkuu uusissa käsissä.
Enge Barack aloitti Matti Nisoselta mainiosti, mutta tällä kaudella voittoja ei ole tullut. Ura jatkuu uusissa käsissä.Kuva: Mia Mäki-Maunus

Vaihdoksia Einari Vidgrén Oy:n starttihevosissa – ”Jokaiselle annetaan aikansa”

Matti Nisosen valmennuslistalta poistuivat 5-vuotias Gorgeous Eagle ja 6-vuotias Enge Barack.

Gorgeous Eagle (Bold Eagle) aloitti uransa Mattias Djusen tallista Ruotsissa ja muutti Vieremälle tämän vuoden tammikuussa. Ura Suomessa jäi kuitenkin yhden epäonnistuneen paikallisravistartin mittaiseksi.

”Oikeaa säveltä ja ravia ei löytynyt. Pohdittiin asiaa Juhan (Vidgrén) kanssa ja päädyttiin sellaiseen ratkaisuun, että tamma siirtyy siitospuolelle. Se jäi odottamaan ensi kevättä ja astuttamista”, Matti Nisonen kertoo.

Enge Barack puolestaan liisattiin Kaustiselle.

”Meidän konsteilla ei hevosesta saatu tarpeeksi irti.  Lähtökohta on, että jokaiselle annetaan aikansa ja tehdään, mitä pystytään. Jos homma ei etene, tehdään uusia ratkaisuja”, Matti Nisonen linjaa.

Tallin uusimmat tulokkaat ovat Petri Salmelalta tullut 4-vuotias Winners Lane (Readly Express) ja Kimmo Kärkkäiseltä tullut 2-vuotias Royal Pilatus (RC Royalty-E.V. Divine).

”Winners Lane tuli tosi hienossa kunnossa ja aloittikin jo Einari Vidgrénin muistoajossa. Se pomppasi harmittavasti hyvästä noususta loppusuoran alussa, mutta pärjää varmasti jatkossa”, Matti Nisonen uskoo.

”Royal Pilatus on tosi mukava varsa näteillä liikkeillä. Maltillisesti on vielä ajettu, mutta jonkinlainen tavoite on koelähtö syksyllä.”

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi