Ville Pohjola joutuu olemaan ainakin muutamia viikkoja sivussa ammatistaan vakavan haaverin vuoksi.
Ville Pohjola joutuu olemaan ainakin muutamia viikkoja sivussa ammatistaan vakavan haaverin vuoksi.Kuva: Jarno Unkuri

Valitettava haaveri Seinäjoen raveissa - Ville Pohjola sairauslomalle

Viisivuotias tamma Järvsökalla potkaisi varoittamatta Ville Pohjolaa Seinäjoen ravien seitsemännen lähdön volttihetkellä.

Ville Pohjola sai Seinäjoen maanantain raveissa hevosen kavion suoraan oikealle puolelle poskipäähän. Hänet vietiin sairaalaan, ja alustavien tietojen mukaan hänen tilansa on vakaa.

“Olen joskus voinut paremminkin”, Pohjola kertoi tiistaiaamuna. “Olosuhteisiin nähden tilanne on ok. Potku tuli suoraan oikealle puolelle posken alueelle. En osannut varautua yhtään tilanteeseen, koska hevonen oli käyttäytynyt muutoin koko päivän normaalisti, eli fiksusti. Millään tavalla tamma ei varoittanut ennakkoon.”

Alustavien tutkimusten mukaan Pohjola on sivussa ainakin muutamia viikkoja.

“Neljä pientä murtumaa, ja tikkejä. Lisätutkimuksia tehdään, joiden perusteella päätetään, tarvitseeko yhtä murtumista leikata. Lääkäri päättää siitä katsottuaan kuvia ja poskipäätä tarkemmin.”

“Tällaisia juttuja tapahtuu, eikä niille voi mitään. Tälli oli kova, ja 10-15 minuuttia on sellaista aikaa, että minulla on filmi aika lailla poikki. Nyt pitää ottaa rauhassa", Pohjola päätti.

Ville Pohjola joutuu olemaan ainakin muutamia viikkoja sivussa ammatistaan vakavan haaverin vuoksi.
Maanantain vaaratilanne sai valmentajan reagoimaan välittömästi - ”Ainakin meidän osaltamme tämä päättyy tähän”

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi