Planbee häikäisi voittamalla kriteriumin SE-ajalla. Kannen kuva: Anu Leppänen
Planbee häikäisi voittamalla kriteriumin SE-ajalla. Kannen kuva: Anu Leppänen

Varasuunnitelmasta voittoon – ”En usko vielä että näin on tapahtunut”

Kriteriumit ovat takana. Voittajat Planbee ja V.G. Voitto toteuttivat taustajoukkojensa unelmat. Tutustumme myös treenaamisen tenhoon uskovaan Jani Ruotsalaiseen ja avoimelle tammatasolle ponnistavaan Humu-Liisaan.

Kriteriumvoiton lisäksi railakkaasti onnistumista juhlinut Talli Tarkkaan Harkittu pääsi iloitsemaan omistamansa hevosen juostua kolmivuotiaiden yli 2500 metrin matkojen uutta SE-aikaa 13,2a.

”En usko vielä, että näin on tapahtunut”, hevosen yhdessä puolisonsa Johanna Sairasen kanssa kasvattanut Hippoksen entinen toimitusjohtaja Vesa Mäkinen hämmästeli.

”Maalisuoralla oli ihan mieletön fiilis, ei mitään järkeä!”

Suomenhevosten ikäluokkaklassikossa V.G. Voitto hurmasi taustajoukot sivuamalla Koivikon Kallen kilpailuennätystä.

”Vähän tuntuu, että pilvissä kävelee”, hevosen yhdessä puolisonsa Soile Grönforsin kanssa kasvattanut ja omistava Jukka Grönfors sai sanotuksi juhlahumun keskellä.

Keskiviikon lähikuvassa esittelemme vähäpuheisena miehenä tunnetun Jani Ruotsalaisen.

Juvalaisvalmentaja on päivittänyt valmennuskuvioitaan. Mikä hänen valmennusfilosofiansa on tänään? Mikä valmennuksessa on muuttunut viimeisen 10 vuoden aikana? Entä omistajissa? Miten hevosten mieli pysyy virkeänä? Miten ajosilmä kehittyy?

Loistokuntoinen Humu-Liisa on valmis mittaamaan tasoaan avoimissa tammalähdöissä. Huvikseen Petri Myllymäki ei ole Humu-Liisaansa avoimiin tammalähtöihin ilmoitellut. Takana väikkyy unelma, jonka nimi on Forssan kuningatarkilpailu 2022.

”Tämä on äidin kanssa yhteinen juttumme. Hän pysyy terävänä ja 77-vuotias hyppii, niin että hiki tulee, kun seuraa kotona lähtöjä. Hän ei käy oikein missään, niin voisin sanoa, että nyt laita Lidlista ostettu uusi puku päälle, niin lähdet VIP:iin katsomaan omaa hevosta kuningatarkilpailussa.”

Uutisissa katsastimme muun muassa, miten vuosi sitten toteutettu ikäluokkakilpailujen palkintojen uusjako vaikutti karsintoihin ilmoitettujen määriin.

Löydät lehdestä tuttuun tapaan myös lähtölistat ja vihjeet loppuviikon raveihin lauantaihin asti.

Kiinnostuitko? Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digiversiona.

Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa. Kätevästi digilehteä lukemaan pääsee lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta. Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Tilaa lehti täältä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi