Täällä taas! Kymmenen starttia ja kymmenen voittoa. Huippuoriin taustalta löytyvät mm. Ilkka Herlin (neljäs vasemmalta) ja ohjastaja–valmentaja Pekka Korpi.
Täällä taas! Kymmenen starttia ja kymmenen voittoa. Huippuoriin taustalta löytyvät mm. Ilkka Herlin (neljäs vasemmalta) ja ohjastaja–valmentaja Pekka Korpi.Kuva: Anu Leppänen

Varsatähdelle kymppi täyteen – pruuvin laukka ei säikäyttänyt valmentajaa

Pekka Korven valmentama ja ohjastama 3-vuotias Corazon Combo voitti kymmenennenkin kilpailunsa ja jatkaa uraansa tappioitta.

Seppele-ajo ratkesi käytännössä jo kiihdytykseen, kun Pekka Korpi haki Corazon Combon kanssa johtopaikan ennakkoon pahimmaksi uhkaajaksi kaavaillulta Luciano Bryneltä/Antti Teivainen. Matkavauhti oli maltillista (18,6 avauskierros ja 3. puolikas 24,3) ja 3-vuotistähti irrotti lopussa tarvittavan. Yllättävin asia katsojille saattoi olla pruuvilähdön laukka.

"Se näki jonkun varjon ja hyppäsi yli. Ei se ravin takia laukkaa, vaan näki jotain näkyjä. En ollut huolestunut siitä, koska tunnen hevosen", Korpi sanoi voittajahaastattelussa.

Ensimmäisessä lähdössä oli vaaratilanteen ainekset, kun Juha Jaloselta meni Kromauksen kanssa vasemman puolen kuolainlenkki poikki. Hän sai kuitenkin viimeisellä takasuoralla ohjattua Kromauksen ulkoradoille kohti mainosaitaa, ja sitä kautta otettua hevosensa haltuun.

Lue lisää Finlandia-viikonlopusta Hevosurheilun keskiviikon lehdestä.

Oletko jo tilaaja?

Ponilähdöt olivat olivat Ilona Rekilän ajokkien heiniä! Ensin Mini Finlandiassa paras oli Euforia, ja sitten Pikku Finlandiassa juhli Odd Molly. Molemmista saivat kutsun Solvallaan!
Ponilähdöt olivat olivat Ilona Rekilän ajokkien heiniä! Ensin Mini Finlandiassa paras oli Euforia, ja sitten Pikku Finlandiassa juhli Odd Molly. Molemmista saivat kutsun Solvallaan!Kuva: Anu Leppänen

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi