Matias Salon talli viettää tällä hetkellä hiljaiseloa kilparadoilla virustaudin takia, mutta kulisseissa hevosia vaihtuu.
Matias Salon talli viettää tällä hetkellä hiljaiseloa kilparadoilla virustaudin takia, mutta kulisseissa hevosia vaihtuu. Kuva: Jarno Unkuri

Vauhdikkaita vahvistuksia Matias Salolle – ”Kokeillaan miten lähtee meidän systeemeillä menemään”

Uusimmat tulokkaat Matias Salon tallissa ovat 5-vuotias ruotsinruuna Orongo 12,5 ja 09,7-ennätyksinen Southwind Hydro.

Kokkolan Auto-Centerin ostama Orongo tuli talliin reilu viikko sitten Per Linderothilta Ruotsista.

”Taustatietoja minulla ei siitä ole, mutta mitä uteliaisuuttani muutaman startin katsoin, niin nopea startista tuntuu olevan. Vielä kun saisi pikkuisen lisäpotkua loppuun, niin voisi olla hyvä lisä sarjoihinsa”, Matias Salo toivoo.

Voittosumma on 35 777 euroa. Starttiin Orongolla ei olla ihan heti tulossa.

”Tallissa on ollut viime aikoina hevosia kipeinä. Virustautia, joka oireilee eri tavoin: joillain on tulehdusta kurkunpäässä, joillain veriarvot romahtaa. Silloin on oppinut, että ei auta muuta kuin rauhoittaa tilanne ja antaa hevosille lepoa.”

Lauantaina starttiin tuli Suomessa voitokkaasti Kokemäellä aloittanut, mutta kaksi seuraavaa starttia ilman menestystä kilpaillut Southwind Hydro.

”Vaikea siitäkään sanoa vielä mitään, kokeillaan miten lähtee meidän systeemeillä menemään”, Salo kuittaa.

Tilaa uusille tulokkaille ovat viimeksi tehneet Pia Huusarille siirtynyt Puketorps Julius ja Arsi Skytälle liisattu Cacshot.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi