Aleksi Eskelinen ja Marita Huttunen esittelemässä Kuopion Kuninkuusravihakemusta valtuuskunnan kokouksessa marraskuussa.
Aleksi Eskelinen ja Marita Huttunen esittelemässä Kuopion Kuninkuusravihakemusta valtuuskunnan kokouksessa marraskuussa.Kuva: Johanna Heinonen

Vuoden viimeiset 75-ravit: Vauhtis ja Kyle Web tähtinä, oheisohjelmaa joka makuun

Vuoden viimeiset T75-finaalit ravataan uudenvuoden aatonaattona Kuopiossa.

Urheilullista tasoa riittää. Kaikki finaalilähdöt 10 000 euron ykköspalkinnoista ovat täysiä ja pullistelevat alkutalven menestyshevosia, eikä oheislähtöihinkään jäänyt kuin pari paikkaa vapaaksi.

Suomenhevosten kovimmassa tasoituksessa juoksee viimeistä kertaa pronssidivisioonassa Vauhtis. Se on viime esitysten valossa T75-kierroksen pankki – varsinkin, kun pahimmista vastustajista Issakan Valo arvottiin takamatkalla suljetulle radalle, Ari Potter alisuoritti viimeksi Oulussa ja Hurman Viesker tapaa käynnistyä voltista hitaasti.

Lämminveristen hopeadivisioonan rata-arvonnan voitti Kyle Web, joka yrittää paluuta voittokantaan täysin pieleen menneen Vermon viime juoksun jälkeen radalta 5 auton takaa. Keulapaikka voi hyvinkin olla nyt tarjolla, kun päävastustaja EL Indeed arvottiin takariviin.

T75-finaalipäivä on ollut Kuopiossa perinteisesti hyvä päivä, ja yleisöä odotetaan jälleen paikalle sankoin joukoin.

”Olemme olleet monena viikonloppuna ponien kanssa torilla ja kauppakeskuksissa jakamassa vapaalippuja sellaisille ihmisille, jotka tuskin muuten raveihin tulisivat”, radan toimitusjohtaja Marita Huttunen kertoo.

Ponit ovat vetonaulana myös raveissa, sekä kaviouralla että yleisöalueella. Opastetulla tallikierroksella pääsee tutustumaan varikkoalueen lisäksi ravikouluun.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi