Kavioliiga-ravit ravataan tänä lauantaina Oulun Äimärautiolla reilun jackpotin ryydittämänä.
Kavioliiga-ravit ravataan tänä lauantaina Oulun Äimärautiolla reilun jackpotin ryydittämänä.Kuva: Anu Leppänen

Veikkauksen jackpot-käytännöt uudistuvat - Ouluun tuli lauantaille lentävä lähtö

T75-täysosumien kesken jaetaan Number One -kierroksella 146 180 euroa ylimääräistä rahaa.

Veikkauksen jackpot-käytäntöihin ja tuotetarjouksiin tuli uudistuksia 1.5. alkaen. T65- ja T75-pelin jackpotit jaetaan jatkossa seuraavalla sellaisella kierroksella, kun saman päivän Ruotsin pääpelissä ei ole jackpotia eikä Veikkauksella omaa, ennalta korkean profiilin kierrokselle määritettyä ylimääräistä jackpotia. Näin jackpotiin saattaa kertyä rahaa useammaltakin viikolta.

”Pelaajat on esittäneet toivetta tähän suuntaan. Muutoksen myötä pystymme tarjoamaan useana viikkona vuodessa huippupelikohteita sekä takaamaan huippupelitarjonnan vuoden tärkeimmissä raveissa. Malli mahdollistaa myös megaluokan jackpot-kierrosten muodostumisen usealta kierrokselta”, Veikkauksen tuoteryhmäpäällikkö Juha Ahjolinna taustoittaa.

Uuden käytännön mukaisesti Ouluun tuli heti täksi lauantaiksi 146 180 euron jackpot, kun täysosumia ei viime Vermon kierroksella löytynyt ja muutkin ehdot (ei "kilpailevaa" jackpotia Suomessa eikä Ruotsissa) täyttyivät.

Muutoksia tuli myös takuupotteihin ja bonuksiin. Takuupotti poistuu T75- ja T65-peleistä, mutta säilyy T5:ssä ja T4:ssä. Myös kiinteät bonusrahalähdöt poistuvat, ja niiden sijasta bonusrahaa jaetaan erikseen ilmoitettavissa korkean profiilin kohteissa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi