Winter Burst -kisassa on mukana reilut 3500 osanottajaa.
Winter Burst -kisassa on mukana reilut 3500 osanottajaa.Kuva: Jarno Unkuri

Veikkauksen Winter Burst -kisa jatkuu vasta lauantaina - kärjessä tasaista

Teknisistä ongelmista johtuen 27.12. Momarkenin, 28.12. Skiven ja 29.12. Bjerken Toto75-kierrokset jäivät Winter Burst -kisasta pois.

Lauantaina 23.12. käynnistyi jo perinteinen Winter Burst, joka tarkoittaa sitä, että 75-peliä pelataan 31.12. saakka jouluaattoa lukuun ottamatta joka päivä joko Ruotsiin, Norjaan tai Tanskaan.

Veikkauksen Winter Burst -kisassa oli jokaiselle 75-kierrokselle tarkoitus tehdä maksimissaan 120 rivin järjestelmän. Kiva supistui kuitenkin viiden kierroksen kokoiseksi, kun teknisistä ongelmista johtuen 27.12. Momarkenin, 28.12. Skiven ja 29.12. Bjerken Toto75-kierrokset jäivät siitä pois.

Jokaisesta oikein veikatusta voittajasta saa yhden pisteen. Kisan kolme parasta palkitaan Hevosurheilu-lehden kahden hengen loppuunmyydyllä Elitloppet-juhlaristeilyllä.

”Pitkään mietimme, mikä on kokonaisuus ja oikea ajankohta tälle. Winter Burst sopii tähän hyvin, koska ajankohta mahdollistaa sen, että halukkailla on aikaa osallistua siihen. Toisaalta Winter Burst saa aika hyvin näkyvyyttä isojen pottien takia. Sen ansiosta toivomme myös, että veikkauskisa saa etenkin alkuvaiheessa näkyvyyttä”, Sami Sundström Veikkaukselta kertoo.

Kolmen ensimmäisen kierroksen jälkeen kärjessä on tasaista. 25 osallistujaa on veikannut parhaan yhteistuloksen 16 oikein.

Joskus Veikkauksen kisoissa pisteet ovat kertyneet siten, että pistemäärä on ollut sidoksissa voittajan peliprosenttiin. Tällä kertaa pistelaskentaa on yksinkertaistettu.

”Kun voittajasta saa yhden pisteen, ei jättiyllättäjän kiinni saamalla erotu. Siinä mielessä tämä on peli kaikille.”

Veikkauksen Winter Burst -kisa jatkuu lauantaina 30.12. Gävlessä ja päättyy uudenvuodenaaton Axevallan multijackpot-kierrokseen.

Linkki Winter Burst -kisan pistetilanteeseen

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi