Veikkauksen Winter Burst -kisa on maksuton, joten pelikuponkia ei tarvitse palauttaa.
Veikkauksen Winter Burst -kisa on maksuton, joten pelikuponkia ei tarvitse palauttaa.Jarno Unkuri

Veikkauksen Winter Burst -kisassa mahdollisuus voittaa kahden hengen Elitloppet-matka – ”Tämä on peli kaikille”

Veikkauksen maksuton 75-kisa starttaa lauantaina.

Veikkaus on järjestänyt aiemmin kotimaan suuriin ravitapahtumiin 75-kisoja, joihin osallistuminen on maksutonta. Osallistuakseen tarvitsee kuitenkin Veikkaus-tunnuksen.

Lauantaina käynnistyy perinteinen Winter Burst, joka tarkoittaa sitä, että 75-peliä pelataan lauantaista 23.12. alkaen jouluaattoa lukuun ottamatta joka päivä joko Ruotsiin, Norjaan tai Tanskaan.

Veikkauksen Winter Burst -kisassa voi jokaiselle 75-kierrokselle tehdä maksimissaan 120 rivin järjestelmän. Jokaisesta oikein veikatusta voittajasta saa yhden pisteen. Samasta hevosesta voi saada vain yhden pisteen.

Kisan kolmelle parhaalle on luvassa Hevosurheilu-lehden järjestämä kahden hengen matka Solvallan Elitloppet-sunnuntain raveihin. Paketti sisältää laivamatkat A-luokan hytissä, aamiaiset ja buffet-illalliset laivalla, alueliput sunnuntain raveihin, ja kuljetukset satama-Solvalla-satama.

Sijoille 4-5 yltäneet saavat Hevosurheilun seinäkalenterin 2024 ja kaksi leffalippua. Lisäksi yksi Elitloppet-matka kahdelle arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken.

Kisassa voi myös luoda oman yhteisön, johon voi kutsua kavereita mukaan pelaamaan. Myös yhteisöt kilpailevat keskenään. Parhaan yhteisön viisi parasta palkitaan kahdella leffalipulla. Lisäksi parhaan maksimissaan 10 hengen yhteisön viidelle parhaalle napsahtaa kaksi leffalippua.

”Pitkään mietimme, mikä on kokonaisuus ja oikea ajankohta tälle. Winter Burst sopii tähän hyvin, koska ajankohta mahdollistaa sen, että halukkailla on aikaa osallistua siihen. Toisaalta Winter Burst saa aika hyvin näkyvyyttä isojen pottien takia. Sen ansiosta toivomme myös, että veikkauskisa saa etenkin alkuvaiheessa näkyvyyttä”, Sami Sundström Veikkaukselta kertoo.

Sundström kertoo, että kisan pelaajamäärää on vaikea arvioida ennakkoon, koska kyseessä on ensimmäinen kerta, kun vastaavanlainen kisa järjestetään muualle kuin Suomen raveihin. Hän kuitenkin nostaa riman 3 000 pelaajan kohdalle, mutta se ei ole ainoa mittari, kun kisan onnistumista tarkastellaan jälkikäteen.

”Jos vastaava konsepti olisi Suomen raveihin, määrä olisi selvästi isompi. Toisaalta tämä on myös ilmaispeli, joulutekemistä, kansainvälisen raviurheilun ja Winter Burst -konseptin tutuksi tekemistä”, Sundström havainnollistaa. ”Emme polta pelihousuja, vaikka 3 000 pelaajan määrä ei täyttyisikään.”

Joskus Veikkauksen kisoissa pisteet ovat kertyneet siten, että pistemäärä on ollut sidoksissa voittajan peliprosenttiin. Tällä kertaa pistelaskentaa on yksinkertaistettu.

”Siellä pystyy tekemään pikapelin, ja prosentitkin saa näkyviin kupongille. Kun voittajasta saa yhden pisteen, ei jättiyllättäjän kiinni saamalla erotu. Siinä mielessä tämä on peli kaikille.”

Lisää tietoa Winter Burst -kisasta löydät Veikkauksen verkkosivuilta.

Winter Burst -kierrokset 2023

La 23.12. Mantorp, peliaika päättyy n. klo 21

Ma 25.12. Umåker Ke 27.12. peliaika päättyy n. 17.20

Ti 26.12. Solvalla peliaika päättyy n. 17.20

Ke 27.12. Momarken, peliaika päättyy n. klo 20.30

To 28.12. Skive peliaika päättyy n. klo 20.30

Pe 29.12. Bjerke, peliaika päättyy n. klo 20.30

La 30.12. Gävle, peliaika päättyy n. klo 17.20

Su 31.12. Axevalla, peliaika päättyy n. klo 16

Veikkauksen Winter Burst -kisa on maksuton, joten pelikuponkia ei tarvitse palauttaa.
Toto75-ennakko Mantorp: T75-maraton alkaa, Dark Roaster kullassa, Heartbeat Julie Diamantstoetissa, T75-kierros käynnistyy kello 21.00

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi