Juha-Matti Mäkilä pahoittelee nettipelaamisen ongelmista Veikkauksen asiakkaille aiheutunutta harmia.
Juha-Matti Mäkilä pahoittelee nettipelaamisen ongelmista Veikkauksen asiakkaille aiheutunutta harmia.Kuva: Jarno Unkuri

Veikkaus varautuu kahden jackpotin Superlauantaihin erikoisjärjestelyin

Veikkaus rajaa lauantaina 3.12. nettipelaamisen kohdetarjontaa, jotta lauantain tärkeimmät kohteet olisivat mahdollisimman hyvin pelattavissa myös Toton nettipelaamisen osalta. Toton pelaaminen myyntipaikoissa ja raviradoilla toimii normaalisti.

Toton nettipelaamisessa on esiintynyt ajoittain suuriakin ongelmia. Niiden vaara on edelleen olemassa, kun järjestelmän kuormitus kasvaa lauantaina kahden samanaikaisen jackpot-kierroksen johdosta.

"Myyntipaikoissa Toton pelaaminen toimii normaalilla tavalla, mutta nettipelin osalta sivustolla voi edelleen esiintyä valitettavia ongelmia. Pelaaminen myyntipaikoissa ja raviradoilla on toiminut tiistai-illan eri syystä johtunutta katkoa lukuun ottamatta. Omat Toto-pelit kannattaa tehdä mahdollisuuksien mukaan myyntipaikoissa tai raviradoilla paikan päällä", Veikkauksen vedonlyönnin johtaja Juha-Matti Mäkilä suosittelee yhtiön tiedotteessa.

"Etenkin lauantaina, kun tarjonnassa ovat Suomen Superlauantain ja Ruotsin Bergsåkerin Toto75-jackpotkierrokset, asiakkaiden kannattaa mahdollisuuksien mukaan tehdä pelinsä hyvissä ajoin. Kierrosten sulkeutumisajan lähestyessä, riski sivuston hidastumiselle ja muille sivuston ongelmille kasvaa selkeästi. Teemme jatkuvasti töitä sivuston vakauttamiseksi ja palautamme Toton nettipelijärjestelmän normaaliin tilaan heti kun se on mahdollista, mutta joudumme vielä rajaamaan ominaisuuksia pystyäksemme pitämään sivuston toiminnassa", Veikkauksen vedonlyönnin johtaja Juha-Matti Mäkilä sanoo.

Lauantaina 3.12. Toton kohdemäärä on pienempi kuin se yleensä viikon tärkeimpänä ravipäivänä on. Tarjontaa rajataan väliaikaisesti, jotta Toton nettipelijärjestelmään kohdistuisi vähemmän kuormaa. Lauantain tärkeimmät ravit ovat pelattavissa koko kohdevalikoimalla, mutta pienemmät ravit poistetaan kokonaan tarjonnasta. Kohteet aukeavat pelattavaksi lauantaina klo 9 sivustoon kohdistuvan kuorman tasaamiseksi.

Lisäksi veikkaus.fi:ssä Toton nettipelijärjestelmän ominaisuuksia on rajattu väliaikaisesti. Normaalista tilanteesta poiketen käytössä eivät ole:

- Superlauantain Datamaatit

- TotoTV:n lähetysten grafiikat

- Porukkapelien hakeminen hakuehdoilla

- API-rajapinnan kautta pelattavat suuret pelikokonaisuudet

- Suosikkihevosten tiedot

Asiantuntijoiden valmispelit ovat myynnissä vain myyntipaikoissa ja raviradoilla. Myyntipaikoissa ja raviradoilla Toton pelaaminen toimii normaalisti.

"Toton nettipelaaminen palautetaan normaaliin tilaan, kun ongelmat on saatu ratkottua eikä kuormitusta tarvitse enää rajata", Juha-Matti Mäkilä lupaa.

Toton nettipelissä näkyvissä kertoimissa on ajoittain ilmennyt viivettä siten, että viimeiset kertoimet ennen lähtöä eivät ole ehtineet kaikissa pelimuodoissa päivittyä. Voitonjaon oikeellisuuteen asialla ei ole vaikutusta.

Lähde: Veikkauksen tiedote

Lauantain 3.12. ravipelikohteet

Vermo Superlauantai

Rovaniemi Superlauantai

Superlauantai Toto75 Jackpot

Bergsåker Toto75 Jackpot

Örebro Toto65

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi