Harri Koivusen tallissa tapahtuu. Ollille on luvassa mielenkiintoisia ajotehtäviä tallin uudella jenkkitulokkaalla The Next Onella.
Harri Koivusen tallissa tapahtuu. Ollille on luvassa mielenkiintoisia ajotehtäviä tallin uudella jenkkitulokkaalla The Next Onella.Kuva: Jarno Unkuri

Venicen pikkuveli kuntoutukseen, Punkarin jenkkitamma tilalle

Harri Koivusen talliin tuli viikko sitten huippumielenkiintoinen vahvistus: 4-vuotiaaksi kääntynyt Markku Punkarin Muscle Hill -tamma The Next One 11,2.

Punkari osti The Next Onen syyskuussa Amerikasta ja treenasi sitä alkuun jonkin aikaa itse. Kun valmentajan valinta tuli ajankohtaiseksi, se kohdistui luottomies Harri Koivuseen.

”Markku on tammaa nyt pari kuukautta treenannut, ja hyvältä se tuntuu. Ei mene varmaan kauan, että sillä pääsee starttiin”, Harri Koivunen olettaa.

”Tosi mielenkiintoinen hevonen. Pakko on koittaa löytää tilaa, kun tällaisia tarjotaan."

Talliin on palannut myös tammi-helmikuussa kolmesti voittanut, mutta sen jälkeen jalkansa loukannut Prada Nights. Huoltotauolle suuntasivat puolestaan Venicen 6-vuotiaaksi kääntynyt täysveli Verbier sekä Pops’ Sunrise. Verbieriä alkoi kuntouttaa Minna Rampa, jolla on entuudestaan Koivuselta voitokas Callela Einstein.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi