Vermon Ravirata Oy investoi puitteisiinsa viime vuonna 172 000 euroa, ja investoinnit jatkuivat tänä keväänä.
Vermon Ravirata Oy investoi puitteisiinsa viime vuonna 172 000 euroa, ja investoinnit jatkuivat tänä keväänä.Kuva: Hevosurheilun arkisto

Vermo piti yhtiökokouksensa - uutta verta hallitukseen

Vermon Ravirata Oy piti keskiviikkona keväältä koronan takia siirretyn yhtiökokouksensa.

Hallituksen erovuoroisista jäsenistä valittiin kolmivuotiselle jatkokaudelle Mika Rantala ja Mikko Salminen. Uutena jäsenenä hallitukseen valittiin Ossi Vasala, joka on todellista ravisukua: Pohjois-Suomen ravilegendoihin kuuluneen Esa Vasalan veljenpoika.

Vasala työskentelee pankissa yritysrahoituksen saralla. Hän on mukana lukuisissa kimppahevosissa, mm. keskiviikkona lähdössään kolmanneksi sijoittuneessa Villieläimessa. Hän on myös tuore C-ajoluvan haltija.

Vermon Ravirata Oy:n hallituksessa jatkavat edellä mainittujen lisäksi puheenjohtaja Juha Lyytinen, varapuheenjohtaja Jyrki Ojanen sekä hallituksen jäsenet Matti Karlsson, Hannu-Pekka Korpi, Jouni Monto, Harri Peipinen ja Marjo Saastamoinen.

Yhtiökokous vahvisti Vermon Ravirata Oy:n toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen vuodelta 2019 ja myönsi hallitukselle ja toimitusjohtajalle vastuuvapauden.

Vermon tulos tilikaudelta 2019 oli 206 euroa tappiollinen. Liikevaihto oli 1,661 miljoonaa euroa. Palkintorahoja hevosenomistajille maksettiin yhteensä 5,113 miljoonaa euroa, ja investointeja tehtiin 172 808 eurolla.

Investointeihin kuuluivat loppusuoran pidentäminen kahdellakymmenellä metrillä, esittelykujan rakentaminen, katsomorakennuksen sisääntuloaulan ehostaminen, tallikahvion välineistön uusiminen, omistajien klubin rakentaminen sekä Espoon kaupungin kanssa yhteistyössä rakennettu keppihevosareena.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi