Moonlight Love ja Hannu Torvinen sinetöi lauantain ison ravipotin.
Moonlight Love ja Hannu Torvinen sinetöi lauantain ison ravipotin.Kuva: Riku Niittynen

Vermon 76:ssa kunnon potti

Moonlight Love oli yksi niistä kolmesta hevosesta, joilla oli tulossa yhdellä mukana olleelle lapulle alavoittoineen yli 165 000 euron potti T76-pelistä. Se voitti ja 10 osakkaan kimppa teki tilin!

Tuo Vermon 76:n päätöskohde oli huipputammojen Espoon palkinto. Lähtöasetelma ratkaisi lopulta paljon, sillä kovista tammoista muun muassa Venice ja Amazing Soul jäivät takarivistä taustalle, kun ykkösradalta kiihdyttänyt Moonlight Love puolestaan haki keulan Thula Sanalta takasuoralle mentäessä.

Venice kiri vinhasti maalisuoraa, mutta Hannu Torvisen kannustama keulahevonen painui alta pois varmaan tyyliin. Torvinen, 23, ei halunnut jäädä pikkuveljeään huonommaksi. Jukka Torvinen, 20, oli ajanut rivin toiseksi oikeaksi merkiksi Sunbird Chelsean, joten Jämsän nuorukaiset ovat edelleen kovasti nousussa ohjastajamarkkinoilla.

"Koko matkan maaliin saakka jännitti", kuvaili Moonlight Loven valmentaja Olli Lähtinen Uudestakaupungista.

"Viikon mittainen suhteellisen tiukka starttiväli taisi tehdä nyt hyvää. Tamma on ollut kiitettävästi terve, ja kausi on ollut hyvä. Täydellinen se ei sentään ole ollut, jotain pieniä harmejakin  on mahtunut kuvaan."

Päivitetty 25.10. klo 9:58: korjattu ainoan 76-täysosuman voittoraha, alavoitot nyt mukana.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi