Festivaaliyleisö kansoittaa Vermon kuninkuusraviviikonloppuna 2023.
Festivaaliyleisö kansoittaa Vermon kuninkuusraviviikonloppuna 2023.Kuva: Anu Leppänen

Vermon ensiaskel tapahtumapuiston suuntaan: Weekend Festival 2023

Vermossa järjestetään ensi elokuussa suuri musiikkifestivaali.

Musiikkitapahtuma Weekend Festival avaa elokuussa 2023 Vermo Areenan suurten konserttien ja festivaalien tarjonnan. All Things Liven järjestämä Weekend Festival järjestettiin ensi kerran Espoon Luukissa 2012, ja nyt se palaa jälleen Espooseen. Tapahtuma järjestetään Vermo Areenalla elokuun ensimmäisenä viikonloppuna 4.-5.8.

”Vermon toiminta laajenee raviurheilusta muiden suurten tapahtumien areenaksi, joten tämä on luonnollinen suuntaus”, Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä toteaa radan ja Weekend Festivalin tiedotteessa.

”Tulemme huolehtimaan vastuullisuudesta Weekendin tuotantotiimin ja viranomaisten kanssa. Etenkin hevoset sekä lähialueen ympäristö ovat meille tärkeitä, joten varmistamme yhdessä, että kaikki sujuu. Usealla muulla raviradalla on vuosien saatossa ollut konsertteja tai festivaaleja, ja kokemukset sieltä ovat olleet hyviä."

Festivaalien ja suurten konserttien järjestäjä All Things Live vastaa Weekend Festivalin toteutuksesta ja järjestelyistä.

”Tuomme vuoden parhaat bileet takaisin pääkaupunkiseudulle, ja Vermon tapahtumapuisto tarjoaa festivaalille niin kulkuyhteyksien kuin majoitusmahdollisuuksien puolesta loistavat puitteet”, Weekend Festivalin markkinointipäällikkö Atro Anttila tunnelmoi.

”Teemme Vermon ja viranomaisten kanssa tiivistä yhteistyötä ja huomioimme tapahtuma-alueen ympäristön järjestelyissämme."

Vermossa ei järjestetä raveja Weekend-tapahtumaviikonloppua edeltävänä keskiviikkona, joten festivaalin valmistelut voivat alkaa normaalia aikaisemmin. Festivaalialuetta ei viedä myöskään tallialueelle tai kaviouralle, joten senkin puolesta järjestelyt ovat odotettua helpommat. Harjoitusolosuhteet pidetään yllä mahdollisimman pitkään ennen festivaalia ja avataan mahdollisimman pian tapahtuman jälkeen.

Linkki: Hevosiin ja ympäristöön liittyvät erityiset toimenpiteet

Lähde: Vermo Areenan ja Weekend Festivalin tiedote

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi