Pertti Koskenniemen (vas.) ja Iivari Ingvesin tiet erosivat elokuun alussa, mutta yhtyivät pian uudestaan.
Pertti Koskenniemen (vas.) ja Iivari Ingvesin tiet erosivat elokuun alussa, mutta yhtyivät pian uudestaan.Kuva: Anu Leppänen

Vermo ja Lännen radat yhteistyöhön – ”Näen siinä valtavan synergian, että…”

Lännen ratojen kilpailupäällikkö Iivari Ingves vastaa jatkossa myös Vermon sarjasuunnittelusta.

Vermon ravirata jäi ilman omaa kilpailupäällikköä Iivari Ingvesin siirryttyä 1.8. Teivon, Turun ja Forssan ratojen yhteiseksi kilpailupäälliköksi. Tilalle Vermoon ei lähdetty hakemaan ensisijaisesti uutta kilpailupäällikköä.

”Hippos kannustaa koko ajan ratoja tekemään alueellista yhteistyötä, ja meidän on mietittävä muutoksia laajemmin”, toimitusjohtaja Pertti Koskenniemi linjasi Hevosurheilulle tuolloin.

Tänä keskiviikkona Vermon Ravirata Oy:n hallitus päätti yhteistyökumppaniksi Lännen radat. Se tarkoittaa, että Iivari Ingves vastaa jatkossa myös Vermon sarjasuunnittelusta.

”Meillä on oma, aika laaja kilpailuvaliokunta, joka määrittelee pääperiaatteet, linjanvedot ja tavoitteet. Se antaa raamit, mitä Vermo kilpailutoiminnalta hakee. Tällä varmistetaan, että tarjonta on Vermon näköistä. Iivari tulee valiokuntaan täysjäseneksi”, Koskenniemi mainitsee.

Hän uskoo uuden yhteistyön palvelevan suurta joukkoa raviurheilijoita.

”Sen ansiosta alueelle ei tule sarjoihin merkittäviä aukkoja tai päällekkäisyyksiä. Näiden neljän radan alueella on valtava joukko ammattivalmentajia, joilla on nuoria hevosia. Näen siinä valtavan synergian, että yksi henkilö katsoo erityisesti nuorten hevosten tarjontaa”, Pertti Koskenniemi lisää.  

Vermon kilpailupäällikkönä aloittaa 1.9. Jarkko Korhonen, joka on tähän asti toiminut radan kilpailutoiminnan koordinaattorina.

”Nyt toimenkuva on hyvin selkeä. Jarkko pääsee keskittymään kilpailupäivien järjestämiseen. Hän myös viime kädessä vastaa sarjojen julkaisusta”, Koskenniemi roolittaa.

Vermon kilpailutoiminnan uusista järjestelyistä uutisoi ensimmäisenä MT Hevoset.

Pertti Koskenniemen (vas.) ja Iivari Ingvesin tiet erosivat elokuun alussa, mutta yhtyivät pian uudestaan.
Pertti Koskenniemi: ”Meidän on mietittävä muutoksia laajemmin”

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi