Vermo haluaa lähialueensa uusista asukkaista myös uusia asiakkaita.
Vermo haluaa lähialueensa uusista asukkaista myös uusia asiakkaita.Kuva: Anu Leppänen

Vermon keskiviikkoraveihin ilmainen sisäänpääsy 2024 - "Emme halua ajaa tyhjille katsomoille”

Vermo Areena haluaa hyödyntää lähialueen uuden yleisöpotentiaalin ja parantuneet liikenneyhteydet.

Vermon keskiviikkoraveihin on ensi kaudella ilmainen sisäänpääsy. Toimitusjohtaja Pertti Koskenniemi kertoo ratkaisun kypsyneen syksyn aikana.

”Itsenäisyyspäivän raveihin mennessä tämän vuoden keskiviikkoravien yleisökeskiarvomme oli myydyt liput ja erilaiset vapaaliput ja -kortit mukaan lukien 370. Kesän Kuumiin keskiviikkoihin, joihin oli Veikkaus-kortilla ilmainen sisäänpääsy, tuli parhaimmillaan 500-600 henkeä ja ihan uutta yleisöä, joka viihtyi terassilla ja kyseli henkilöstöltä peliopastusta”, Pertti Koskenniemi alustaa.

”Lähialueen tiivis asuntorakentaminen on tuonut meille uutta potentiaalista asiakaskuntaa, joka käyttää palveluja raveihin tullessaan, mutta jolle voi olla liian korkea kynnys ostaa pääsylippu. Kun vielä Raide-Jokeri aloitti syksyllä ja helpotti raveihin tulemista, esitin hallitukselle pääsylippujen poistamista keskiviikkoraveista. Emme halua ajaa tyhjille katsomoille.”

Samalla päätettiin merkittävästä kädenojennuksesta hevosenomistajille. Vermossa kilpailevien hevosten omistajat saavat kaikista ravintoloista ensi vuonna 15 prosentin alennuksen.

”Satsaamme ravintolamyyntiin, ja siksi aloitimme myös arkilounaan Ravillassa. Sen myynti on Tallituvan ajoista kaksinkertaistunut ja kasvaa koko ajan”, Koskenniemi mainitsee.

Vermo haluaa lähialueensa uusista asukkaista myös uusia asiakkaita.
Vermon kuppila kuntoon – Ville Haapasalo pistää Tallituvan konseptin uusiksi
Vermo haluaa lähialueensa uusista asukkaista myös uusia asiakkaita.
Ville Haapasalo syttyi hevosella ajamisesta Vermon ravintolatoimintaa kehittäessään – ”Täysin uusi kokemus”

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi