Vt. kilpailupäällikön tehtävän ottaa toistaiseksi vastuulleen Jarkko Korhonen (oik).
Vt. kilpailupäällikön tehtävän ottaa toistaiseksi vastuulleen Jarkko Korhonen (oik).Kuva: Anu Leppänen

Vermon kilpailupäällikön paikka vielä täyttämättä - "Ratkaisu ei ole lopullinen"

Vermon kilpailupuolen tehtävät täytetään toistaiseksi olemassa olevilla henkilöresursseilla, Vermo Areena tiedottaa.

Vermon kilpailupäällikön tehtävään Suomen Hippokseen siirtyneen Jari Haanniemen tilalle ei ole valittu vielä uutta henkilöä, vaan työtehtävä hoidetaan toistaiseksi organisaation sisäisillä ratkaisuilla.

”Ratkaisu ei ole lopullinen, vaan eri toimintamalleja mietitään seuraavien kuukausien aikana. On ensiarvoisen tärkeää löytää sopiva henkilö tehtävään, joka voi sitoutua toimintaan pitkäksi aikaa”, toimitusjohtaja Heikki Häyhä painottaa Vermo Areenan tiedotteessa.

Edellinen haku kilpailupäällikön tehtävään järjestettiin viime kesänä, ja nyt ei katsottu tarpeelliseksi järjestää uutta hakua.

”Mietinnässä on joukko ihmisiä, jotka ovat esittäneet kiinnostuksen työtehtävään. Sen lisäksi mietitään, voiko asioita tehdä tulevaisuudessa jotenkin eri tavalla kuin tähän mennessä. Näin saamme paljon vaihtoehtoja pöydälle, joista valitaan paras mahdollinen Vermon ja raviurheilun tulevaisuuden kannalta”, Häyhä jatkaa.

Vt. kilpailupäällikön tehtävän ottaa toistaiseksi vastuulleen Vermon kilpailuosastolla pitkään eri tehtävissä työskennellyt Jarkko Korhonen.

”Kilpailupuolen työtehtävät ovat tulleet tutuksi jo vuosien ajan, ja olen aikaisemminkin sijaistanut kilpailupäällikön tehtävissä. Ravien järjestäminen ja kilpailupuolen kehittäminen ovat parasta osaamisalaani. Sydän sykkii raviurheilulle. Laji ja toimijat ovat tulleet tutuksi pitkän toimihenkilö- ja tuomariuran aikana”, vt. kilpailupäällikkö Jarkko Korhonen kertoo.

Korhonen ottaa vastuulleen myös Team Vermon tiedottajan tehtävät.

Vt. kilpailupäällikön tehtävän ottaa toistaiseksi vastuulleen Jarkko Korhonen (oik).
Jari Haanniemi Vermon kilpailupäällikön paikalta Hippoksen raviurheilujohtajaksi

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi