Vermon ulkoalueelle alkaa vihdoin päästä yleisöä, mutta sisätilat pysyvät toistaiseksi suljettuina.
Vermon ulkoalueelle alkaa vihdoin päästä yleisöä, mutta sisätilat pysyvät toistaiseksi suljettuina.Kuva: Miika Lähdeniemi

Vermon raveihin yleisöä ensi viikolla – ”Tähän iltaan jäi liian lyhyt aika reagoida”

Etelä-Suomen aluehallintoviraston tiistainen lievennys pääkaupunkiseudun kokoontumisrajoituksiin tarkoittaa, että Vermon ulkoalueille pääsee 9.6. alkaen rajoitetusti yleisöä.

Päätöksen mukaan ulkoalueen voi jakaa lohkoihin, joille kullekin voi ottaa enintään 50 henkeä. Tämän päivän 2.6. raveja ajatellen päätös tuli liian myöhään, tiistaina kello 15:n aikoihin.

”Tähän iltaan jäi liian lyhyt aika reagoida, kun jokaisessa lohkossa täytyy esimerkiksi olla saniteettitilat. Viikon päästä avataan kuitenkin kaksi tai kolme 50 hengen lohkoa”, Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä lupaa.

”Enemmänkin olisi rajoituksiin toivottu lievennystä, ja varmaan sitä lähiaikoina tuleekin, mutta jollain täytyy lähteä liikkeelle. Tämä on sentään jotain.”

Sisätilat pysyvät toistaiseksi suljettuina, ja vielä 9.6. raveihin ei terassiravintolaa eikä muita palveluita saada todennäköisesti rajoitusten vuoksi avattua.

10 euron hintaiset liput tulevat Vermon nettisivuille myyntiin torstaina 3.6.

”Näin pienellä asiakasmäärällä raveihin ei toistaiseksi pääse kausikortilla tai vapaalipuilla sisään”, Häyhä pahoittelee. ”Kausikorttien haltijoille yleisörajoitusaika hyvitetään muilla tavoin.”

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi