Heikki Häyhä toivottaa Iivari Ingvesin tervetulleeksi Vermon tiimiin.
Heikki Häyhä toivottaa Iivari Ingvesin tervetulleeksi Vermon tiimiin.Kuva: Anu Leppänen

Vermon uudeksi kilpailupäälliköksi Iivari Ingves - näin toimitusjohtaja Heikki Häyhä kommentoi valintaa

Vermon kilpailupäällikkönä aloittaa 1. maaliskuuta ravitoimittajan ja ravien äänitöiden ohessa mm. Forssan osa-aikaisena kilpailusihteerinä toiminut Iivari Ingves, 34.

Iivari Ingves toimii myös monissa raviurheilun luottamustehtävissä, mm. Forssan seudun Hippos ry:n, Turun Hippos ry:n sekä Ravitoimittajat ry:n hallituksen jäsenenä. Lisäksi hän oli vahvasti mukana järjestämässä Forssan viimevuotisia Kuninkuusraveja.

Ingvesin valinnan myötä Vermon kilpailupäällikön työtehtävä uudistuu. Kilpailupäällikön vastuulla on jatkossa koko ravitapahtuma ja sen kehittäminen.

”Ravitapahtuman suunnittelu lähtee liikkeelle sarjatarjonnan miettimisellä, mutta sen lisäksi on paljon muuta. Myynti ja markkinointi, ennakkotarinoiden rakentaminen hevosten ja mielenkiintoisten toimijoiden ja taustajoukkojen ympärille, nettisivu- ja somesisällön luominen, asiakaspolun rakentaminen sekä erilaiset palvelut, kuten elämys- ja ravintolapalvelut sekä toto", toimitusjohtaja Heikki Häyhä listaa Vermo Areenan tiedotteessa.

”Iivari ottaa vastuun useasta ravitapahtuman osa-alueesta ja lisäksi seuraa aktiivisesti tapahtuman onnistumista eri mittareilla sekä vie kanssamme kehitystä oikeaan suuntaan."

Ingves aloittaa tehtävässä virallisesti 1.3.2023 alkaen, mutta on vahvuudessa jo helmikuussa muutamana ravipäivänä. Jarkko Korhonen toimii vt. kilpailupäällikkönä helmikuun loppuun ja jatkaa sen jälkeen Vermon tiimissä kilpailukoordinaattorina.

”Kevään aikana Vermossa ajetaan useita kovatasoisia raveja ja kansainvälinen Finlandia-ajokin tulee eteen jo toukokuun alussa. Vaikka lähikuukaudet Iivaria myös perehdytetään uuteen monipuoliseen työnkuvaan, pääsee hän välittömästi mukaan Vermon vauhdikkaaseen kevääseen”, Häyhä jatkaa.

Linkki Vermo Areenan tiedotteeseen

Iivari Ingves.
Iivari Ingves.Kuva: Jarno Unkuri
Heikki Häyhä toivottaa Iivari Ingvesin tervetulleeksi Vermon tiimiin.
Äänessä Vermon uusi kilpailupäällikkö Iivari Ingves – "Tuon mukanani ennakkoluulottomuutta"

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi