Vermosta on moneksi.
Vermosta on moneksi.Kuva: Jarno Unkuri

Vermosta Harjun oppimiskeskuksen lähiopetuspiste – "Tulevaisuuden Vermossa on monipuolisesti palveluita"

Harjun Oppimiskeskus Oy ja Vermon ravirata Oy ovat sopineet yhteistyöstä hevosalan ammatillisen perustutkintokoulutuksen järjestämiseksi.

Yhteistyön myötä Vermosta tulee Harjun lähiopetuspiste, ja jatkossa pääkaupunkiseudulla asuvat voivat opiskella hevostalouden ammatillisen perustutkinnon työelämälähtöisesti pääosin kotiseudullaan.

Nyt alkava yhteistyö on jatkoa äskettäin julkaistulle Pirkanmaan toteutukselle Ratsuniitty Oy:n kanssa.

"Haluamme parantaa edelleen koulutuksen saatavuutta ja lisätä palvelukykyämme hevosalan ammatillisen koulutuksen järjestäjänä väestökeskittymän läheisyydessä. Tällä järjestelyllä haluamme lisätä myös tarjoamamme koulutuksen työelämälähtöisyyttä", Virolahdella toimivan luonnonvara-alan ammatillisen oppilaitoksen rehtori Mika Palosara kertoo Harjun oppimiskeskuksen julkaisemassa tiedotteessa.

Opiskelijoiden osaamisen hankkiminen, lähiopetus ja ohjaus toteutuu pääosin Vermon Ravikoululla ja muissa työelämän oppimisympäristöissä. Harju vastaa koulutuksen järjestämisestä. Opetuksessa hyödynnetään myös verkko-oppimisympäristöjä.

"Yhteistyön avulla pyrkimyksemme on lisätä koulutustarjontaamme myös ravipuolella", Palosara toteaa.

Halutessaan opiskelijalla on mahdollisuus suuntautua myös ratsupuolelle. Syksyllä aloitettavassa toteutuksessa opiskelijat voivat suorittaa hevostenhoitajan, hevospalveluohjaajan tai ratsastuksenohjaajan perustutkinnon kahden vuoden aikana.

"Vermo on erittäin iloinen yhteistyön käynnistymisestä Harjun oppimiskeskuksen kanssa. Tulevaisuuden Vermossa on monipuolisesti palveluita ja siten koulutustoiminta sopii erinomaisesti alueellemme", toimitusjohtaja Pertti Koskenniemi vahvistaa.

Tästä linkistä Harjun oppimiskeskuksen julkaisemaan tiedotteeseen.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi