Raineri Puikkosen mukaan Tupla-Erkin parhaisiin ominaisuuksiin kuuluuvat taloudelliset liikkeet sekä hengityselimien hyvä kunto.
Raineri Puikkosen mukaan Tupla-Erkin parhaisiin ominaisuuksiin kuuluuvat taloudelliset liikkeet sekä hengityselimien hyvä kunto.Kuva: Hanna Laakso

Video: Tupla-Erkki herkuttelee lenkin jälkeen

Raineri Puikkosen valmentama Tupla-Erkki starttaa lauantaina suomenhevosten Kriteriumin finaalissa karsintojen nopeimpana juoksijana.

Tupla-Erkki sairastui vakavasti vain muutama päivä ennen karsintoja. Hevosen perna oli siirtynyt, minkä vuoksi Kriterium oli jäädä sen osalta kokonaan väliin.

Hevonen parani ajoissa, mutta viimeistelyt jäivät tekemättä. Ori voitti kuitenkin lopulta oman karsintalähtönsä suomenhevosten nopeimmalla ajalla 26,0ake.

Karsintojen jälkeen Tupla-Erkki on palautunut hyvin. Valmentajan mukaan hevosen kanssa tehtiin reippaampi lenkki tämän viikon maanantaina.

"Hevonen tuntui ajossa hyvältä, ja se on palautunut normaalisti", Puikkonen sanoo.

Neljävuotiaan Tupla-Erkin suurinta herkkua on melassivesi, jota se odottaa malttamattomana jokaisen lenkin jälkeen. Videolla Puikkonen palkitsee tallin nelivuotistähden sen ykkösherkulla.

Lue lisää Tupla-Erkin matkasta kohti Kriteriumin finaalia perjantain Hevosurheilusta. 

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi