Vieremän kesäravit vetävät aina hyvin yleisöä.
Vieremän kesäravit vetävät aina hyvin yleisöä.Kuva: Juhani Hynynen

Vieremä ja Powerpark avaavat kesäratakauden

Kesäsää ei vielä helli perjantain Vieremän eikä lauantain Powerparkin raveja, mutta hevosia molempiin ilmoitettiin hyvin.

Vieremän kausi noudattelee edelliskausien linjoja ja starttaa jo toukokuun alussa. Siinä on huonot ja hyvät puolensa. ”Kelit on mitä on, niille ei voi mitään. Perjantaille luvataan 4–5:ttä astetta, muttei onneksi kuitenkaan sadetta. Heinäkuussa olisi kesäisempää, mutta silloin ei tahdo riittää hevosia, kun on paljon muutakin tarjontaa. Nyt tuli tosi hyvin hevosia”, Vieremän kilpailusihteeri Jarno Hotti iloitsee.

Tyytyväisiä lauantain avajaisraveihin ollaan myös Powerparkissa, joihin sääennuste lupaa yhdeksää astetta ja auringonpaistetta.

”Ilmoitettiin 133 hevosta ja tuli tosi hyvät lähdöt”, Pekka Lillbacka kehaisee.

Kauden alla kesäradat saivat hyviä uutisia, kun Suomen Hippoksen hallitus päätti kohdistaa ravipäivien leikkaukset pelkästään maakuntaratojen ravipäiviin.

”Hullulta se tuntuisi, jos kesäratojen päiviä vähennettäisiin. Ne ovat hyviä näyteikkunoita uusien katsojien saamiseksi. Meillä uskotaan tulevaisuuteen ja tehdään uusia valjastuskatoksia, vaikka niitä kesäradaksi aika hyvin jo onkin. Varsinkin Kavioliiga-raveissa ne meinaavat loppua silti kesken”, Hotti tietää.

Vieremän toinen urheilullinenpääpäivä on Einari Vidgrénin Muistoajo heinäkuussa ja ohjelmallinen pääpäivä Juhannusravit. Powerparkin päätapahtuma on juhannuksen kaksipäiväinen Nordic King.

Powerparkin erikoisuus on koko kauden kestävä valmentajaliiga, jonka voittaja palkitaan kauden päätteeksi 5 000 euron arvoisella moottorisänkykokonaisuudella.

Vieremän ja Powerparkin pääravipäivät

Vieremä: 27.5. Kavioliiga-ravit, 23.6. Juhannusravit ja 21.7. Einari Vidgrénin Muistoajo

Powerpark: 23.–24.6. Nordic King

Vieremän kesäravit vetävät aina hyvin yleisöä.
Kesäratakausi käynnistymässä - Powerparkin valmentajaliigassa taas arvopalkinnot

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi