Vieskerin 30-vuotissyntttäreitä vietettiin kaksi vuotta sitten Killerillä. Jos kaikki menee hyvin, siitä tulee ensi kesänä isä 33 vuoden iässä.
Vieskerin 30-vuotissyntttäreitä vietettiin kaksi vuotta sitten Killerillä. Jos kaikki menee hyvin, siitä tulee ensi kesänä isä 33 vuoden iässä.

Viesker saa iltatähden I.P. Vipotiinasta - "Kuulosti heti mehukkaalta idealta"

Kolminkertainen ravikuningatar I.P. Vipotiina kantaa viisinkertaisesta ravikuninkaasta Vieskeristä.

Vaikka ravilegenda Viesker, 32, viettää jo eläkepäiviä eikä enää vaikuta aktiivisesti siitoksessakaan, siitä odotetaan ensi kesäksi todella mielenkiintoista tilausvarsaa.

”Varsa tulee kimpalle, jonka lopullinen kokoonpano on vielä vähän auki. Kimppaan tulee 10-15 osakasta erilaisin prosenttiosuuksin”, Merja Tuunanen varsan tilaajaporukasta alustaa.

”Vieskerin siementä oli vielä pikkuisen tallella, ja Halosen Tiian ja Kauppisen Ilkan kanssa tuli viime talvena juttua, että se pitäisi käyttää mahdollisimman hyvällä tavalla. Tosi isot kiitokset Sivolan Tilan Antti Parviaiselle, että päästään jännittämään näin hienoa varsaa. Toivotaan, että kaikki menee jatkossakin hyvin."

Antti Parviainen otti Merja Tuunasen yhteydenoton ja ehdotuksen mielihyvällä vastaan.

"Se kuulosti heti mehukkaalta idealta. Merja kertoi, että on aina unelmoinut Vieskerin ja Vipotiiinan varsasta. Se oli hyvä lähtökohta, ja kun tietää Tuunasten taustat (Vieskerin omistajina) ja kuuli, millaista porukkaa oli lähdössä mukaan, oli helppo näyttää vihreää valoa."

"I.P. Vipotiinan oli tarkoitus saada tänä kesänä varsa Liisingistä, mutta jostain syystä se jäi tyhjäksi. Vieskeristä se lähti nyt kantamaan heti ensi yrittämällä", Antti Parviainen iloitsee.

Siemennyspäivä oli 14. toukokuuta. Se tarkoittaa, että ensi kevään laskettu varsomisaika on huhtikuun puolivälissä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi