Viime hetken kuulumiset kriteriumiin, tietokonetomografiaa, hevoskuntoutuskeskuksen rakentumista ja skandaalin ainekset
Siirin Valtsu on voittanut 13 kilpailustaan 12. Kuva: Anu Leppänen.

Viime hetken kuulumiset kriteriumiin, tietokonetomografiaa, hevoskuntoutuskeskuksen rakentumista ja skandaalin ainekset

Hevosurheilun perjantainumero tuo lukijaa lähemmäs suomenhevosten kriteriumin suosikin Siirin Valtsun sekä monta muuta finalistia. Esittelemme kuvien kera kaikki lauantain Teivon loppukilpailuiden hevoset.

Nikulan raviradan yhteyteen eläinklinikan viereen rakennetaan mittava kuntoutuskeskus.

Vermossa hevosklinikalla on sen sijaan ajettu sisään uudemman sukupolven röntgenkuvantamista: 700 röntgenkuvaa joka ilmansuunnasta alle minuutissa.

Brittien estemaajoukkueen pitkäaikainen jäsen ja hallitseva olympiakultamitalisti Ben Maher avasi lehdelle Roomassa, millainen on hänen normipäivänsä.

Perjantailehden uutisissa kerromme myös, että Suomen Hippoksella ja Suomen Ratsastajainliitolla on käsiteltävänään tapauksia, joissa joudutaan selvittämään rokotusmerkintöjen aitoutta.

Kiinnostuitko? Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digiversiona.

Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa. Kätevästi digilehteä lukemaan pääsee lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta. Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Tilaa lehti täältä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi