Viime kauden voittorohmu palasi päiväjärjestykseen – ”Hirveä työvoitto oli”
Vonkari ja Juha Lindroos.Arkistokuva: Anu Leppänen

Viime kauden voittorohmu palasi päiväjärjestykseen – ”Hirveä työvoitto oli”

Edelliskaudella kymmenen kertaa parhaaksi ravannut Vonkari otti vuoden ensimmäisen täysosumansa maanantaina Turussa, vaikka Juha Lindroosin suojatin juoksu meni hankalasti.

Juha Lindroos suuntasi valmentamansa ja omistamansa Vonkarin kanssa hänniltä kolmannelle jo 2. kaarteessa. Pian Antti Teivainen nosti Laarin edestä kolmannelle, ja Vonkari joutui jo neljännelle radalle. 8-vuotias pisteli koko loppumatkan ulkoradoilla, mutta jyräsi väsymättä hallittuun ykköstilaan.

”Hirveä työvoitto oli”, Juha Lindroos huokaisi voittajahaastattelussa. ”Tuntui, että laukka oli pinnassa, kun oli hevosella yliyrittämistä, ja kuski on niin amatööri kuin olla ja voi. Helpomminkin olisi voinut mennä, mutta hyvä näin. 8.6. jatketaan Vermossa, ja Santtu ajaa silloin.”

Harri Koivusen treenaama Ken's Carlos oli keulapaikalta suvereeni ja ravasi viidennen perättäisen voittonsa myötä taulunsa täydelliseen kuntoon.

Kovimmassa lämminverisarjassa paljon ratkesi jo alussa, kun Tapio Perttunen onnistui torjumaan Mask Offin kanssa Dickson Shadow'n ja Jarmo Saarelan. Mask Off veti perille asti helposti ennen sitkeästi rinnalta vääntänyttä Credit To Lovea.

Korven Liiderin ja Gal Gadot Racingin voitot tulivat väkevillä juoksuilla toiselta ilman selkää.

Lue raveista lisää keskiviikon Hevosurheilusta.

Oletko jo tilaaja?

Toto5-voittajat, peliosuus ja rivin arvo

T5-1: 6 Ken's Carlos, 78 %, 1,02 euroa

T5-2: 10 Vonkari, 39 %, 1,84 e

T5-3: 7 Korven Liideri, 16,22 %, 6,26 e

T5-4: 12 Gal Gadot Racing, 12,14 %, 19,09 e

T5-5: 1 Mask Off, 35,96 %, 20,23 e

Vaihto: 71 346,44 euroa

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi