Slippery Runway avasi kauden Tapio Perttusen käsistä, mutta vaivaantui sen jälkeen ja on pitänyt maaliskuusta lähtien kilpailutaukoa.
Slippery Runway avasi kauden Tapio Perttusen käsistä, mutta vaivaantui sen jälkeen ja on pitänyt maaliskuusta lähtien kilpailutaukoa.Kuva: Pekka Salonen

Viime talven kohuhevonen Janita Antti-Roikolle - "Ei ole ihan heti starttikuntoinen"

Janita Antti-Roiko sai keskiviikkoaamuna kaksi mielenkiintoista vahvistusta talliinsa.

Slippery Runway aloitti viime syksynä Suomessa kohuyhtiö Sagari Ab:n omistuksessa hienosti ja sijoittui mm. Glenn Kosmos Memorialissa Always Readyn jälkeen toiseksi. Elitloppetin alla se siirtyi kuuden hevosen kaupassa Horsepoint Oy:n omistukseen ja Dimitri Hedmanin valmennukseen, muttei ole startannut vielä.

"Siinä se hölkki, kun kävin heti sen tultua ajamassa, mutta ei se ole ihan heti starttikuntoinen. Tarkemmin osaa sanoa, kun on vähän enemmän ajettu", Janita Antti-Roiko kommentoi.

Samalla kyydillä Mäntyharjulle tuli toinenkin mielenkiintoinen hevonen, mm. Benjamin Evon ja Cameron Evon starttaamaton 3-vuotias pikkusisko Cataleya Evo (Crazed).  Sekään ei ole tulossa ihan heti starttiin.

"Hienon näköinen hevonen, mutta silläkin ollut matkan varrella harmia", Antti-Roiko tietää.

Jo aikaisemmin tallin vahvuuteen liittyi 4-vuotias, kolme starttia juossut ja kerran toiseksi ja kerran kolmanneksi sijoittunut Amazing Love.

"Ihan hyvän oloinen tamma", kuvailee Janita Antti-Roiko, jonka valmennuslistalla on tällä hetkellä 19 hevosta.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi