Vuosi sitten Rovaniemellä ravattiin joulukuun alussa jo näin talvisissa olosuhteissa.
Vuosi sitten Rovaniemellä ravattiin joulukuun alussa jo näin talvisissa olosuhteissa.Kuva: Anu Leppänen

Viimeinen Superlauantai ajetaan uudella konseptilla ja aikataululla

Vermossa ja Rovaniemellä ajetaan 3.12. peräkkäin, ei limittäin.

Superlauantai eli kahden radan kesken jaetut T75-ravit korotetuilla palkinnoilla ravataan toistaiseksi viimeisen kerran 3. joulukuuta. Edellisistä kerroista poiketen ravit ajetaan eri aikaan: Vermossa 8 lähtöä kello 14 ja Rovaniemellä 10 lähtöä kello 17 alkaen.

”Superlauantai oli oman aikakautensa tuote, johon alkoi kohdistua jo tietynlaista kyllästymistä ja negatiivista palautetta. Kun Vermosta ilmaistiin selkeästi, että päivä olisi heillä toimivampi ajankohta ja Rovaniemeltä toivottiin iltaa, oli helppo päätyä tällaiseen ratkaisuun”, tuoteryhmäpäällikkö Juha Ahjolinna Veikkauksesta avaa asiaa.

Pelillisesti uutta on, että T75-peli käynnistyy Vermon kohteilla kello 16 ja jatkuu Rovaniemen kohteilla heti niiden perään. Pelillistä mielenkiintoa lisää koko marraskuun ajan kerättävä multijackpot ja Veikkauksen sen päälle asettama 200 000 euron lisäraha.

”Tällä erää viimeisen Superlauantain ja hienotasoisen urheilupäivän kunniaksi haluttiin lisätä paukkuja nostamaan myös pelillistä mielenkiintoa. Lopulliset vaihto-odotukset riippuvat siitä, miten paljon jakamattomia voittoja jackpotiin marraskuun aikana kertyy, mutta hieno pelipäivä ja kova liikevaihto on joka tapauksessa luvassa.”

”Muutos on aina hyvä asia ja tapa herättää uuttakin kiinnostusta raviurheilua ja -pelaamista kohtaan”, Ahjolinna näkee.

Superlauantai

TotoTV:n lähetyksessä kello 14-20.30 seurataan ensin Vermon ja sitten Rovaniemen Kavioliiga-ravit Bergsåkerin Ruotsin T75-lähdöillä höystettynä

Palkintoja Vermossa ja Rovaniemellä jaetaan kaksi kertaa enemmän tavallisiin Kavioliiga-raveihin verrattuna

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi