Sipilän omistajat Kirsti ja Jussi Evijoki riisuivat suojattinsa varusteita hienon kilpailun jälkeen. Ruunan kolmas omistaja on Päivi Ylitalo, joka on myös kasvattanut Sipilän yhdessä Jussi Saranpään kanssa.
Sipilän omistajat Kirsti ja Jussi Evijoki riisuivat suojattinsa varusteita hienon kilpailun jälkeen. Ruunan kolmas omistaja on Päivi Ylitalo, joka on myös kasvattanut Sipilän yhdessä Jussi Saranpään kanssa.Kuva: Henri Lehikoinen

Villet ja Sipilä päivän nimet Torniossa

Tornion kauden avausravien ylivoimaisin voittaja oli Kirsti Evijoen valmennuksesta aloittanut Sipilä. Ohjastajista onnistuivat erityisesti Villet, Koivisto ja Pohjola.

Torniossa juhlittiin lauantaina Nuorisogaalassa ja laskettiin sunnuntaina kilpaa. Ensiksi mainitusta voit lukea tästä. Kisatapahtumassa näyttävää kulkua näytti 5-vuotias suomenhevosruuna Sipilä, jonka voittomarginaali oli liki 100 metriä. Sipilän aika oli 33,5ke, jolla se paransi ennätystään 2,5 sekuntia. Kilpailu oli ensimmäinen Kirsti Evijoen valmennuksesta, jonne se siirtyi viime syksynä. Tauon aikana ruunaa hoidettiin ja treenattiin. Ihan helpoin tapaus Sipilä ei ole.

"Maltti pitää mukana myös jatkossa tällaisen kuumakallen kanssa. Se saa nyt sokerikorppuja, joilla se aina palkitaan tehdyn työn jälkeen", iloinen osaomistaja sekä valmentaja kertoi varikkoalueella.

Lämminveristen kovimpaa sarjaa dominoi keulapaikalta Tuuli Kurkisen treenaama Libertin, jolle voitto oli ensimmäinen Kurkisen valmennuksesta. Toiseksi sijoittui Ari Aatsingilta debytoinut President Lindy. Libertiniä ohjasti Ville Pohjola, joka ajoi ykkössijat myös Timo Salmelan treenaamalla All That She Wantsilla ja Sanna Loukusan Kivarin Quickstepillä. Ville Koivisto taas narutteli ykköset Pentti Raution Clover Meadowlla ja Jonna-Jasmiina Sarkkisen Explosive Elviksellä.

Lue raveista lisää keskiviikon Hevosurheilusta.

Oletko jo tilaaja?

Toto5-voittajat, peliosuus ja rivin arvo

T5-1: 2 Easy Silence, 47 %, 1,88 euroa

T5-2: 1 Sipilä, 21 %, 5,20 €

T5-3: 12 Aavan Superi, 5 %, 54,00 €

T5-4: 9 Clover Meadow, 40 %, 76,09 €

T5-5: 2 Libertin, 52 %, 92,10 €

Vaihto: 43 785,50 euroa

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi