Williamsburg nappasi uransa neljännen voiton tiistaina.
Williamsburg nappasi uransa neljännen voiton tiistaina.Kuva: Pekka Salonen

Villiamin poika näytti monipuolisuutensa – ”Pysyttiin suunnitelmassa”

Anna Torvisen ja Riikka Lehdon laittelema Williamsburg jatkoi loppukauden menestystään, vaikka taktiikka muuttui.

Kolmevuotias Williamsburg päihitti rutinoituneemmat ja vanhemmat kilpakumppaninsa tiistain raharyhmässä, vaikka juoksunkulku ei ollut sen kannalta suosiollinen. Maltillisesta matkavauhdistakin ruuna kiersi kaukaa neljännestä ulkoa muut ja tuli 800 metriä hieman alle 12-kyytiä. Toisenlaisellakin taktiikalla voitto olisi voinut irrota, mutta tulevaisuuden kannalta nuorelle hevoselle haluttiin edelliskerroista poikkeava juoksu.

”Williamsburg on kehittyvä hevonen. Mietittiin talliporukan kanssa ennakkoon lähtöä, ja tuli sellainen tunne, että ajattelin koettaa tänään vasta lopussa”, Hannu Torvinen perusteli.

”Nähtiin nyt, että se tulee myös takaakin. Hevonen on ollut aiemmin vähän lapsellinen toisten takana, eikä veto ole oikein pysynyt päällä, mutta nyt se oli hyvän tuntuinen. Haluttiin saada saada hevoselle vähän oppia vähän silläkin uhalla, ettei olisi voitettu.”

Täysosuma oli sille uran neljäs ja nosti kausiansiot yli 19 000 euroon.

”Kärjestä Williamsburg meni pari lähtöä tosi hienosti, mutta paljon sen pitää vielä oppiakin. Teki jo mieli ajaa matkalla eteenpäin, kun vauhti meni hiljaiseksi, mutta pysyttiin suunnitelmassa. Viimeisessä kaarteessa piti lähteä jo neljännelle radalle, eikä se tietenkään ollut ihan optimaalista. Hevonen kiri hienosti ja nitisti vanhemmat hevoset ihan kivasti. Mielestäni se oli nyt jopa vähän parempi kuin niissä voittojuoksuissa kärjestä”, Torvinen huomautti.

Anna Torvisen suojattien menestystä täydensi Edwin Orden, joka kiersi pitkällä kirillä kärkirintamaan kolmanneksi Kratos Di Quattron ja Amilakvarin kanssa.

Alta löytyvään T5-taulukkoon ei tiistaina ollut mahdollista saada rivin arvoa kohteittain eikä vaihtoa Veikkauksen Toto-sivuston ongelmista johtuen.

Lue Teivon raveista lisää 30.11. Hevosurheilusta. Tilaajana voit lukea raportin jo 23.11. verkossa.

Tilaa Hevosurheilu tästä linkistä!

Toto5-voittajat ja peliosuus

T5-1: 5 Bansky, 16,65%

T5-2: 10 Kratos di Quattro, 35,60%

T5-3: 11 Rokin Maxi, 19,03%

T5-4: 7 Williamsburg, 31,93%

T5-5: 3 Enge Jas, 20,53%

Williamsburg nappasi uransa neljännen voiton tiistaina.
Toto-sivuston ongelmat jatkuvat edelleen – ”On hyvin epävarmaa, että pelaaminen onnistuu tiistai-illan aikana”

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi