Prix d'Amerique tänä vuonna ilman yleisöä.
Prix d'Amerique tänä vuonna ilman yleisöä.Kuva: JLL-LeTrot

Kaikki 40 000 katsojaa etänä sunnuntaina

Keskiviikkona varmistui, että ravivuoden kohokohta Prix d'Amérique Legend Race ravataan sunnuntaina tyhjille katsomoille, entisestään tiukennetuin ehdoin. 

Siinä missä viime vuonna juhlittiin 100-vuotiasta kisaa Vincennesissä karnevaalitunnelmissa, nyt ollaan mahdollisimman vähin joukoin, suljetuin ovin.  Uusi Legend Race ei ole poikkeus, päin vastoin. Keskusjärjestö LeTrot kiristää entisestään koronavirusvarotoimiaan.

Nyt ne LeTrotin omien arvioiden mukaan noin 40 000 katsojaa, jotka muuten olisivat tulleet paikan päälle,  seuraavat kisaa televisioiden ja etäyhteyksien äärellä.

Yleisöä ei oteta lainkaan, eikä radalle ei ole pääsyä kenelläkään muullakaan, joka ei ole ilmoittautunut ja tullut hyväksytyksi edellispäivänä, ja vain ehdottoman välttämättömät henkilöt hyväksytään (kuskit, valmentajat, hoitajat ja yksi omistaja per hevonen).

Paikan päällä kulkua rajoitetaan monin tavoin, jotta ihmiset olisivat mahdollisimman vähän tekemisissä keskenään.  Yksi omistaja per hevonen sallitaan, ja jos hänellä on useampia hevosia, se ei silti anna lupaa muille kuin tälle yhdelle omistajalle. Ja luonnollisesti ilman perhettä.

Tuloporteilla mitataan kuume, ja jos lämpöä on 38 astetta tai yli, ei radalle ole pääsyä.

Kuskeilla on oltava näyttää voimassa oleva negatiivinen koronatestitulos. Maskipakko muutoin kaikkialla, paitsi itse kilpailusuorituksen aikana.

Kaikenlaiset käytäväkokoukset ovat kiellettyjä, pukuhuoneisiin ei saa jäädä turisemaan. Valjakkojen juhlallista esittelyparaatiakaan ei pidetä.

27.1. täsmennetty lausetta 40 000 katsojasta

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi