Vinci Power yllätti.
Vinci Power yllätti.Kuva: Anu Leppanen / arkisto

Vinci Power menopäällä - nappasi kauden kahdeksannen täysosumansa

Illan Toto5-pelin neljä ensimmäistä koitosta menivät suosikeille ja vasta viimeisessä lähdössä nähtiin kierroksen ainoa pikkuyllätys, kun Vinci Power kiri selvään voittoon.

Porissa suurimman pelikannatuksen saaneelle Speedy Scionille lankesi Toto5-päätöksessä kiihdytysvaiheen jälkeen ikävä paikka kolmannessa parissa sisällä, ja vaikka se kiri pakituksensa ja vapaan radan löytämisensä jälkeen napakasti loppua, kolmatta sijaa korkeammalle ei ollut enää mahdollista nousta.

Niinpä Kyösti Salojensaaren valmentama ja Reijo Irrin ohjastama Vinci Power hyödynsi tilanteen sataprosenttisesti.

”Ruuna olisi ollut lähellä voittoa jo Seinäjoella ajamassani startissa, mikäli juoksu olisi sujunut siellä paremmin”, Irri totesi radan voittajahaastattelussa.

Toinen Toto5-lähtö meni Terno Grönstrandin valmentaman ja ohjastaman Vapassin nimiin. Se otti paalun lähtöpaikalta helposti keulat ja hallitsi lähdön tapahtumia varmoin ottein perille saakka. Kriteriumin voittaneen Lipassin vuotta vanhemmalle veljelle on helppo ennustaa ruusuista tulevaisuutta.

Muiden Toto5-lähtöjen voittajat olivat Jussi Salojensaaren valmentama Lex Nicolas, Harri Koivusen tallin Precious Rock ja Martti Hämäläisen valmentama Virkun Vikkelä.

 Lue lisää ensi keskiviikon Hevosurheilusta.

Tilaa Hevosurheilu tästä linkistä! 

Toto5-voittajat, peliosuus ja rivin arvo

T5-1: 2 Lex Nicolas, 37,47 %, 2,67 €

T5-2: 2 Vapassi, 29,55 %, 4,22 €

T5-3: 10 Precious Rock, 39,65 %, 6,16 €

T5-4: 11 Virkun Vikkelä, 24,29 %, 7,61 €

T5-5: 10 Vinci Power, 4,82 %, 139,77 €

Vaihto: 61 284,76 euroa

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi