Vivid Wise AS kiinnostaa kaikkia suurkilpailujärjestäjiä - myös Vermoa.
Vivid Wise AS kiinnostaa kaikkia suurkilpailujärjestäjiä - myös Vermoa.Kuva: Anu Leppänen

Finlandia-päiväkirja avautui – Vivid Wise AS ehdolla Vermoon

Finlandia-ajon osallistujalistan valmistumista seurataan tänä keväänä blogissa Vermon verkkosivuilla.

Vermon organisaation muututtua lyhyessä ajassa paljon rata on vahvistanut Finlandia-tiimiään Riku Niittysellä. Maan tämän hetken ehkä kansainvälisesti verkostoitunein ravitoimittaja oli isossa osassa jo Face Time Bourbonin saamisessa kaksi vuotta sitten St Michel -ajoon ja on nyt mukana kokoamassa Finlandia-ajoa.

Viime viikolla Niittynen aloitti Vermon verkkosivuilla Finlandia-päiväkirjan, jossa hän seuraa, miten pääkilpailun ja Finlandia-viikonlopun muidenkin kansainvälisten lähtöjen listat muodostuvat. Vermo oli mukana Vincennesin Prix d’Amerique -viikonlopun suurilla hevosmessuilla, ja päiväkirjan ensimmäisessä osassa Niittynen avaa reissun antia.

”Ranska hallitsee markkinoita ainakin kotikentällään. Voisiko Duvaldestiniä (Idao de Tillard) tai Bazírea (Jushua Tree) saada Finlandia-ajoon, jää nähtäväksi? Joka tapauksessa kortit tehdä Vermoon jälleen maailman absoluuttista huippua edustava ravikilpailu ovat tammikuun viimeisen viikonlopun jälkeenkin hyvät”, Niittynen uskoo.

”Esimerkiksi maailman eniten ansainneen kilpailevan ravihevosen Vivid Wise AS:n, yli 3,6 miljoonaa palkintoeuroa ja eniten group I -voittoja, peräti 21 kappaletta, taustavoimat sanoivat totta tosiaan oriin voivan tulla Finlandiaan tänä vuonna.”

logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi