Voittamaton hevonen käveleekin lujaa – ”Työkantakirja-arvostelijat olisivat mielissään”
Calgary Gamesissa on paljon samaa kuin isässään Readly Expressissä. Kannen kuva: Anu Leppänen

Voittamaton hevonen käveleekin lujaa – ”Työkantakirja-arvostelijat olisivat mielissään”

Lauantain U.E.T. Grand Prix’n suursuosikkina starttaa Timo Nurmoksen valmentama voittamaton Calgary Games, jossa on paljon samaa kuin isässään Readly Expressissä, valmentajaa myöten. Syksyn kurakelit aiheuttavat haasteita kavioille ja elämää on myös hevosharrastuksen lopettamisen jälkeen.

Hevosurheilu kävi tapaamassa superori Calgary Gamesia ja Timo Nurmosta Ruotsissa. Calgary Games on paitsi uskomaton kilpailija, joka ei vielä ole tappiota kokenut, myös harvinaisen miellyttävä yksilö. Omanarvontuntoisesta, mutta nöyrästä ja uteliaasta luonteesta kielivä katse kertoo Timo Nurmoksen mukaan yhdellä laatusanalla kuvattavan asian.

”Älykäs”, hän kuittaa. ”Kuten isällään, tällä on tosi kova itseluottamus. Se voi katsella puoli tuntia kärryt perässä maailman menoa. Sitten kun oikeasti kävellään, se kävelee tosi lujaa. Työkantakirja-arvostelijat olisivat mielissään.”

Missä asioissa poika on isäänsä parempi? Pelottaako ranskalaisvastus? Kuinka tuleva siitosura vaikuttaa Calgary Gamesin tuleviin kilpailuihin? Hevosurheilun luettuasi tiedät.

Neuvonnassa käsittelemme kavioiden hoitoa. Kuriin laitetaan kuraisen syksyn vitsaus, sädemätä.

Viikonloppuna ravataan Turussa kylmäveristen PM-kilpailu ja kerromme sekä kansainvälisten vieraiden että kotimaan toivojen viime hetken kuulumiset. Uutisissa paneudumme tämän kesän astutustilastoihin.

Ratsastuksessa tapaamme Elina Wittin, joka luopui hevosharrastuksestaan menestyksestä huolimatta. Miten se tapahtui ja mitä siitä seurasi?

Kiinnostuitko? Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digiversiona.

Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa. Kätevästi digilehteä lukemaan pääsee lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta. Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Tilaa lehti täältä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi