Mascate Match palkittiin Vuoden hevosena ja sen hoitaja Hanna Rakkolainen Vuoden hevosenhoitajana.
Mascate Match palkittiin Vuoden hevosena ja sen hoitaja Hanna Rakkolainen Vuoden hevosenhoitajana.Kuva: Anu Leppänen

Vuoden hevoselle 37,6 prosenttia äänistä - "Antanut kaiken ja vielä enemmän"

Ravigaala huipentui Mascate Matchin palkitsemiseen Vuoden hevosena sen kotitallissa Vihdissä.

Ehdolla olivat lisäksi mm. loistokauden tehnyt Elian Web sekä supersuomenhevoset Evartti ja Parvelan Retu, mutta Massin karisma vei voiton. Se toi Pekka Korvelle hänen uransa ensimmäisen Vuoden hevosen tittelin, kuten Hannu-Pekka Korpi illan päätteeksi twiitissään mainitsi.

Mascate Matchin kauden ainoa tappio tuli avausstartissa, Färjestadin Breeders Crownin alkuerässä Ganga Baelle, mutta kaikki seuraavat 13 starttiaan Mascate Match voitti: mm. Kuopio Stakesin, derbyn ja Villinmiehen tammakilvan. Sinetiksi suunniteltu Breeders Crown kariutui jalkavammaan, joka osoittautui niin vakavaksi, että päätti koko kilpauran. Jatkossa odottaa pikku-Massien teko.

"Kausi oli vuoristorataa, paljon hienoja hetkiä hyvien ihmisten kesken. Upea fanijoukko, omistajat ja ihmisiä, jotka seuraa Massia Facebookissa ja radoilla", kimpanvetäjä Pauliina Raento niputti kauden ja Massin tukijat palkinnon vastaan otettuaan.

"Massi on antanut kaiken ja vielä enemmän. Ne ihmiset, jotka alkuun kysyi, mikä on ravin ja laukan ero, on menneet suoraan huipulle."

Lisää ravigaalasta ja sen palkituista keskiviikon Hevosurheilussa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi