Uudenvuoden lasershow järjestettiin edellisen kerran Espoossa vuoden 2018 vaihtuessa vuodeksi 2019.
Uudenvuoden lasershow järjestettiin edellisen kerran Espoossa vuoden 2018 vaihtuessa vuodeksi 2019.Kuva: Robert Sjöblom

Vuoden vaihtuminen näkyy ja kuuluu Vermo Areenalla

Vermo Areenan vuosi huipentuu uudenvuodenaattona Espoon kaupungin kanssa järjestettävään laser- ja rumpuesitykseen.

Uudenvuodenaattona 31.12.2022 Vermo Areena ja Espoon kaupunki yhdistävät kaupunkien asukkaat nauttimaan monipuolisesta ohjelmasta.

”Vermossa on ohjelmaa koko päivän ajan perheen pienimmistä aikuisväestöön. Markkinat ja  ravit starttaavat päivän, joka huipentuu illan erityisohjelmaan sekä kolmeen laservalo- ja  rumpuesitykseen”, Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä kertoo radan tiedotteessa.

Espoon 50-vuotisjuhlavuodelle tulee näyttävä päätös.

”Olemme innoissamme juhlimassa uuttavuotta yhdessä Vermo Areenan kanssa. Uusivuosi Espoossa -tapahtumaa tehdään  kaiken ikäisille”, Espoon projektipäällikkö Lea Rintala toteaa.

Iltaa kohden juhlat kiihtyvät ja palvelut suunnataan enemmän aikaisväestölle.

” ShowDj Miika & Rauhattomat nostattavat tunnelmaa yötä kohti mentäessä. ja luvassa on mm. Suomen suurin  uudenvuoden karaoke”, Vermon uudenvuoden projektipäällikkö Mico Mansner tunnelmoi

Ravintolapaikat koko päiväksi ovat myynnissä 15.11. alkaen. Ravintolapaikkoja on  rajoitetusti), mutta muuten koko päivän kestävässä ilmaistapahtumassa on tilaa kaikille.

”Alueella on paljon ruoka- ja juomatarjontaa sekä monipuolisesti muita palveluita. Myös sisälle mahtuu tuhansia ihmisiä esimerkiksi lämmittelemään päivän aikana ja viettämään railakasta uudenvuodeniltaa”, Häyhä lupaa.

Lähde: Vermo Areenan tiedote

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi