Herra Heinämies on Kuukauden hevonen. Kuva: Anu Leppänen.
Herra Heinämies on Kuukauden hevonen. Kuva: Anu Leppänen.

Yhteistyö Kuukauden hevosen takana

Derbyvoittaja Herra Heinämies on yksi esimerkki yhteistyön ja verkostoitumisen onnistumisista.

Keskiviikon Hevosurheilu kertoo Herra Heinämiehestä, joka mutkattoman ja menestyksekkään yhdessätekemisen myötä kehittyi ikäluokkaklassikon voittajaksi.

Herra Heinämies on viettänyt pitkiä jaksoja omistaja-kasvattaja Petri Säterin pienessä harrastetallissa ja hakenut terävimmän iskukykynsä ammattivalmentaja Antti Ojanperän tiimin käsistä.

”Moni harrastaja sortuu siihen, että yrittää itse hakata sitä päätä seinään ennen kuin avaa suunsa”, Jutta Ihalainen pohjustaa. ”Ei sitä pyörää tarvitse jokaisen keksiä. Meilläkin käy ihmisiä ajamassa omilla hevosillaan ja meiltä voi kysyä niistä asioista, joista tiedetään. Me on kanssa jouduttu kokeilemaan ja kysymään muilta neuvoa.”

Keskiviikkolehti kertoo kookkaan Herra Heinämiehen etenemisestä raviuralla, mutta myös Ranch Kellyn hurmaavasta Ranskan-voitosta, Timo Nurmoksen päivästä Ruotsin kriteriumissa ja Sanna Kumannon kokemuksista Salamakypärät-kisasta.

Ajankohtaisissa uutisissa kerromme muun muassa omistajanvaihdoksen tekemisen helpottumisesta ja siitä että yhä useampi hevonen palkitaan vuonna 2019.

Hevosurheilu palvelee sekä digi- että printtiversiona.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi