Mikko Huttunen ajoi Bluehill's Sparklea.
Mikko Huttunen ajoi Bluehill's Sparklea.Arkistokuva: Jarno Unkuri

Yllättäjätamma saalisti hurjat päänahat lakeuksilla

Nelivuotiaiden Kasvattajakruunun alkuerät ajettiin maanantaina Seinäjoen ravi-illan päälähtöinä. Tammojen puolella tärähti melkoinen jymypaukku, kun Mikko Huttusen ohjastama Bluehill's Sparkle kiri parhaaksi.

Janne Korven ohjastama Magic Madonna täräytti odotetusti keulapaikalle, mutta jo loppukurvissa tamma jäi alakynteen hienosti kirinyttä Speedy Norwegiania vastaan.

Kenneth Danielsenin suojatti vaikutti pitkään voittajalle, mutta Sanna Kiisken treenaama 2. sisällä matkannut Bluehill's Sparkle sanoi viimeisen sanan ja ehti 4000 euron arvoiseen voittoon ennätyksellään 13,9ake.

”Bluehill's Sparkle on oikein riski hevonen menemään, mielenkiinnolla odotetaan tulevaisuutta. Se jaksaa hyvin mennä ja vauhtiakin löytyy”, Mikko Huttunen kertoi vakiajokistaan.

Oriiden ja ruunien puolella Jari Kinnusen silmäterä Shackhills Twister kilpaili Seinäjoella kuudennen kerran, ja kuten joka kerta aikaisemminkin, oli voitto lopputulemana.

Shackhills Twister lopetti päätöspuolikkaan 10,0-vauhdilla, josta se polki viimeiset 300 metriä vielä huomattavasti napakammin. Sen ykköstila tuli selvällä marginaalilla hänniltä lujaa lopettaneeseen Magazine Matchiin ja kumppaneihin nähden.

”Hevonen oli paljon paljon parempi kuin Vieremällä. Se oli paljon rauhallisempi, ei koheltanut mitään ja sai ajaa haluttua vauhtia”, Jari Kinnunen puhui voittajasta.

Lue lisää Seinäjoen raveista keskiviikon Hevosurheilusta.

Oletko jo tilaaja?

Toto5-voittajat, peliosuus ja rivin arvo

T5-1: 6 Huvigunnar, 8 %, 7,14 euroa

T5-2: 2 Shackhills Twister, 78 %, 9,82 e

T5-3: 2 Where Is My Mind, 30 %, 19,46 e

T5-4: 1 Bluehill's Sparkle, 4 %, 246,40 e

T5-5: 4 Sarmööri, 12 %, 800,80 e

Vaihto: 68 992,70 euroa

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi