Lewis Alea, Tuomas Korvenojaa ja Tiia Pihamaata juhlittiin kaksi vuotta sitten kriterium-voittajina.
Lewis Alea, Tuomas Korvenojaa ja Tiia Pihamaata juhlittiin kaksi vuotta sitten kriterium-voittajina.Kuva: Roosa Lindholm

Yllätysuutinen: Lewis Ale palaa Tuomas Korvenojan valmennukseen

Lewis Ale Stable ilmoitti torstai-illan suussa sosiaalisen median tileillään, että Lewis Ale palaa Tuomas Korvenojan valmennukseen ja Tiia Pihamaan hoitoon.

Lewis Ale voitti 3-vuotiaiden kotimaisen pääkilpailun Kriteriumin kaksi vuotta sitten, mutta nelivuotiskausi sujui alle odotusten. Se pääsi alkamaan varsin myöhään kesällä, eikä Lewis Ale ehtinyt parhaimmilleen derbyyn. Luokkaansa se väläytteli loppukaudesta voittamalla UET Grand Prix'n karsinnan Solvallassa ja Kasvattajakruunun finaalin Jyväskylässä.

Viime keväänä Lewis Ale starttasi Korvenojalta vain kerran ollen Vermon Graceful Swamp Memorialissa neljäs. Kilpailutoiminnan keskeydyttyä Suomessa ori siirtyi Peter Untersteinerin valmennukseen Ruotsiin, mistä se palasi elokuussa Suomeen ja Marjo Kivimaalle. Nyt Lewis Ale on jo palannut vanhaan kotitalliinsa Sipooseen.

"Lewis Ale oli palautumassa Ruotsista sekä huollettavana ja valmennuksessa Kivimaan Marjolla.
Nyt päätettiin paluu takaisin Korvenojan valmennukseen", Lewis Ale Stablen tiedottaja Pekka Kaidesoja kommentoi ratkaisua.

Uutista täydennetty 19.11. klo 18.30.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi