Selmer I.H. (1) joutui taipumaan kakkoseksi, kun J.H. Mannerheim kurotti helmikuussa Gösta Bergengrenin muistoajon voittoon Bergsåkerissa.
Selmer I.H. (1) joutui taipumaan kakkoseksi, kun J.H. Mannerheim kurotti helmikuussa Gösta Bergengrenin muistoajon voittoon Bergsåkerissa.Kuva: Kanal75

Yllätysvieras Ruotsista Killerin Eliittiin – ”Todella tasainen lähtö tulossa”

Le Gros Billin, Grainfield Aidenin ja kumppanit saapuu haastamaan Daniel Wäjerstenin käsissä elämänsä kuntoon 8-vuotiaana noussut J.H. Mannerheim.

Killerin Eliitin järjestäjät saivat sunnuntaina Ruotsista mieluisia uutisia: Ruotsista saapuu Killerin Eliittiin Pohjois-Ruotsin kevään lähdöissä kovia nimiä lyönyt ja viimeksi Hagmyrenissä ennätyksensä 11,2 kuolemanpaikalta juossut J.H. Mannerheim.

Suomesta ruuna saa vastaansa mm. Le Gros Billin, Grainfield Aidenin ja Willow Priden.

Staro Miamille etsitään vielä kuskia. Todella tasainen lähtö tulossa”, Janne Jääskeläinen Killeriltä hehkuttaa.

Le Gros Bill on mukana myös Kymi GP -spekulaatioissa, mutta Ari Viander vahvistaa Hevosurheilulle sen juoksevan Killerin Eliitissä.

”Epätodennäköiseltä näyttää, että saadaan kutsua Kouvolaan, joten ajetaan nyt ainakin Killerillä. Ei se Kymi Grand Prix’ssä juoksemistakaan estä, jos kutsu tulisi, kun on lyhyt matka ja näin lähellä”, Viander näkee.

”Eliitistä tulee Suur-Hollolaan kuitenkin sen verran pitkä väli, 3 viikkoa, että jos ei Kouvolaan päästä, pitää yrittää joku muu lähtö väliin.”

Killerin Eliitti ajetaan Jyväskylässä lauantaina 12. kesäkuuta. Lähtö on 1640 metrin ryhmäajo ja ykköspalkinto 20 000 euroa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi